(P) Bijuterii preţioase pentru mirese elegante

  • 860 afişări
(P) Bijuterii preţioase pentru mirese elegante

25 septembrie 2012 Elena Mihaila Redactor

Timp de 13 ani, atelierul Tria Alfa a fost artizanul bijuteriilor pentru mirese. Tria Alfa a creat numeroase piese de colecţie, dar a îmbrăţişat încă de la început ideea de unicitate şi libertate de expresie a creativităţii, încurajându-şi clientele să ia parte la procesul de creaţie.

Astfel a reuşit să rupă barierele tradiţionalului şi să scoată la iveală mireasa curajoasă care nu se teme să iasă din tipare, începând cu rochia sau buchetul de mireasă şi  completând cu bijuteriile.

Dar cum creăm o bijuterie care să spună despre o mireasă cine este, ce o face unică, ce o face îndrăzneaţă şi ce o poate face specială în cea mai importantă zi a vieţii ei?

Poate plecând pur şi simplu de la şiragul classic de perle purtat de bunica şi apoi de mama în ziua nunţii lor, dar pe care mireasa modernă doreşte să îl pună altfel în valoare transformându-l într-un colier supradimensionat adaptat propriei personalităţi, un colier actual, îndrăzneţ, dar care nu şi-a pierdut aerul tradiţional.

Colierul supradimensionat completează într-un mod fericit o rochie fără detalii elaborate, preferabil fără bretele; coafura trebuie să lase vederii bijuteria, nuanţele perlelor să fie în armonie cu ale rochiei sau dacă tradiţia ne îndeamnă să avem cu noi “something blue”, colierul poate fi chiar mai spectaculos într-o combinaţie de albastru.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: accesorii , mireasa , colier , perle
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!