ONE Wedding

 • Tendinţele lui 2016 în materie de nunţi Tendinţele lui 2016 în materie de nunţi

  Ultimii ani au surprins miresele în febra creării propriilor versiuni de nunţi regale, opulente, scoase din reviste. În 2016, o sa se observe tendinţa lor de a alege altceva.

 • Decor de nuntă - mobilier şi accesorii în tendinţe Decor de nuntă - mobilier şi accesorii în tendinţe

  Piese de mobilier şi accesorii deco în tendinţe pentru o nuntă ca în poveşti.

 • Cum faci ca rochia de mireasă să pară mai preţioasă decât este Cum faci ca rochia de mireasă să pară mai preţioasă decât este

  Chiar dacă nu ai un buget astronomic pentru rochia de mireasă, acest lucru nu înseamnă că ţinuta ta pentru ziua nunţii nu poate fi absolut extraordinară. Iată câteva trucuri simple pentru a face o rochie de mireasă nu foarte scumpă, să se transforme într-un look statement fabulos:

 • Bride Alert: 4 stiluri de lenjerie intimă de mireasă Bride Alert: 4 stiluri de lenjerie intimă de mireasă

  Când vine vorba de ţinuta din ziua nunţii, asigură-te că nu scapi din vedere un element esenţial: lenjeria. Chiar dacă nu se află la vedere, lenjeria potrivită nu numai că oferă susţinere şi o formă ideală a siluetei, ci şi un boost de sex-appeal:

 • De la A la Z despre buchetul de mireasă De la A la Z despre buchetul de mireasă

  Ioana Buiacu, marketing manager la Flori de Lux, îţi spune tot ce trebuie să ştii atunci când îţi alegi buchetul de flori pentru ziua nunţii.

 • Alege-ţi rochia de mireasă în funcţie de forma siluetei Alege-ţi rochia de mireasă în funcţie de forma siluetei

  Rochia de mireasă este una dintre cele mai importante ţinute pe care le vei purta vreodată - să nu mai vorbim că va fi imortalizată în zeci şi zeci de fotografii. Este de înţeles, aşadar, de ce e nevoie să ai mare grijă atunci când o alegi, pentru a găsi nu numai un model pe placul tău, ci şi unul care să îţi vină ca turnat.

 • Vei fi mireasa? Iata cum alegi voalul perfect Vei fi mireasa? Iata cum alegi voalul perfect

  Rochia de mireasă este, bineînţeles, steaua ţinutei tale din ziua nunţii, însă voalul este un element aproape la fel de important. Stilul greşit poate pune în umbră chiar şi cea mai frumoasă rochie, însă cel corect poate scoate în evidenţă nu numai rochia, ci întreaga apariţie. Iată un scurt ghid practic:

 • DOs & DON’Ts: Cum te îmbraci la nuntă ca invitat DOs & DON’Ts: Cum te îmbraci la nuntă ca invitat

  Există câteva fashion faux pas pe care, indiferent de dress code, ai face bine să nu le comiţi vreodată la o nuntă:

 • Rochii de mireasă romantice şi vaporoase, perfecte pentru vară Rochii de mireasă romantice şi vaporoase, perfecte pentru vară

  Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress, a îmbinat pasiunea pentru actorie şi regie la realizarea celui mai recent shooting Blossom Dress. Rochiile new entry din colecţia 2015, ediţia “Summer Love”, au jucat rolul principal într-o şedinţă foto de poveste.

 • Îţi doreşti o rochie de mireasă ca în basme? Îţi doreşti o rochie de mireasă ca în basme?

  Cea mai grea decizie a oricărei viitoare mirese? Bineînţeles, rochia! Pentru că fiecare femeie visează ca cea mai mare zi din viaţa ei să fie perfectă, iar rochia de mireasă este cel mai important şi cel mai dificil lucru pe care trebuie să îl aleagă.

 • Ţinute de Oscar pe care le poţi purta ca rochii de mireasă Ţinute de Oscar pe care le poţi purta ca rochii de mireasă

  Căsătoria este pentru majoritatea femeilor cea mai aşteptată şi frumoasă ceremonie din viaţă. Şi pentru că vrem ca în ziua nunţii să fie totul perfect, ne ocupăm cu atenţie de fiecare detaliu. Cel mai important dintre ele? Rochia, bineînţeles. Sirenă? Prinţesă? Lungă? Scurtă? Cu mâneci? Fără?

 • Rochii scurte şi mini de mirese Rochii scurte şi mini de mirese

  Alegerea rochiei de mireasă nu este o misiune tocmai uşoară. Mini sau midi, sirenă sau tip prinţesă, albă sau colorată, tendinţele în materie de rochii de mireasă 2014 ne oferă o mare diversitate de modele care ne pot inspira sau influenţa în alegerea ţinutei perfecte.

 • Cele mai elegante mirese ale tuturor timpurilor Cele mai elegante mirese ale tuturor timpurilor

  Grace Kelly, actriţa americană devenită prinţesă de Monaco prin căsătoria ei cu prinţul Rainier de Monaco, ocupă primul loc în topul celor mai elegante mirese din toate timpurile.

 • 25 de rochii de mireasă inspirate din prezentările de modă 25 de rochii de mireasă inspirate din prezentările de modă

  Te pregăteşti de nuntă şi încă n-ai găsit rochia de mireasă perfectă? Nu trebuie să te înfăşori în zeci de metri de voal şi trenă. Am văzut noi pe catwalk câteva rochii de care ne-am îndrăgostit.

 • Inspiraţie: 36 de rochii de mireasă minimaliste pentru noul an Inspiraţie: 36 de rochii de mireasă minimaliste pentru noul an

  Alegerea rochiei de mireasă poate fi o adevărată provocare pentru orice femeie.

 • Cea mai lungă rochie de mireasă din mărgele din lume Cea mai lungă rochie de mireasă din mărgele din lume

  Cea mai lungă rochie de mireasă are aproape 180 de kilograme şi o trenă de aproximativ 7 metri.

 • Ghid de supravieţuire pentru ziua cea mare Ghid de supravieţuire pentru ziua cea mare

  Planficarea unei nunţi poate deveni o adevărată corvoadă pentru miri şi chiar poate umbri bucuria marelui eveniment. După ce ai făcut pasul cel mare şi ai spus „da” hotărât urmează o perioadă agitată în care vei pune la punct toate detaliile. Dacă îţi doreşti să ţii totul sub control, dar nu vrei sa devii o „bridezilla”, noi îţi oferim câteva sugestii pentru a şti cum să managerizi ultimele 24 de ore dinaintea marelui eveniment.

 • Cele mai neobişnuite locaţii pentru nuntă Cele mai neobişnuite locaţii pentru nuntă

  Dacă rochia de mireasă ţi-a dat bătăi de cap, alegerea locaţiei se poate transforma într-o „misiune imposibilă”. Nunta de vis poate avea loc în orice locaţie – de la restaurante elegante până la locuri neobişnuite. Toate cuplurile îşi doresc ca nunta lor să fie originală, iar amintirile să rămână întipărite în memoria invitaţilor pentru mult timp.

 • 5 buchete de mireasă realizate din flori de toamnă 5 buchete de mireasă realizate din flori de toamnă

  Organizarea unei nunţi este o adevărată provocare. Pe lângă rochia de mireasă şi amenajarea restaurantului, alegerea buchetului de mireasă poate fi o misiune imposibilă.

 • Prima colecţie de rochii de mireasă Parlor Bridal Prima colecţie de rochii de mireasă Parlor Bridal

  Rochia de mireasă, piesă de colecţie.