Mire - costume de mire şi multe altele

 • Level Up, cea mai nouă colecţie de papioane Bowtique Level Up, cea mai nouă colecţie de papioane Bowtique

  Chiar dacă luna martie este, în general, dedicată femeilor, pe Molecule F regula este excepţie, iar excepţia regulă, motiv pentru care magazinul online vine cu o propunere la masculin: accesoriile Bowtique.

 • Cum se ţine un discurs la o nuntă Cum se ţine un discurs la o nuntă

  Pe principiul „din inimă, scurt şi amuzant”, discursurile de la nuntă trebuie să inspire şi să stârnească zâmbete, oamenii vor să se distreze. Glumele cu poveşti secrete din „tinereţe” ar trebui evitate, pentru binele tuturor. Această zi mare este una de sărbătoare, nu cunoscută pentru „cele mai multe momente stânjenitoare”.

 • Accesorii pentru bărbaţi, garderoba unui James Bond Accesorii pentru bărbaţi, garderoba unui James Bond

  După ce te uiţi la seria “Mad Men” ţi doreşti să te întorci in timp, în vremurile când bărbaţii erau mereu spilcuiţi, “la patru ace”, iar ceasurile, curelele, cravatele şi butonii erau nelipsiţi din ţinutele lor de zi cu zi. În zilele noastre, fie că eşti la plajă, la bar sau la masa de biliard, fă o impresie de neuitat cu următoarele accesorii stylish.

 • Nunta 2012: Costume pentru mire - ce poartă el? Nunta 2012: Costume pentru mire - ce poartă el?

  Este timpul să scoţi sticla preferată de şampanie, să spui adio burlăciei şi să te pregăteşti pentru una dintre cele mai importante ceremonii din viaţa ta. Nunta este la fel de emoţionantă pentru un bărbat, cât este si pentru o femeie, cu toate că el de multe ori este uitat. De data aceasta, este timpul să sărbătorim cu ţinute spectaculoase pentru miri, costume care ele în sine sunt un motiv pentru a spune DA.

 • Tunsori pentru bărbaţi moderni Tunsori pentru bărbaţi moderni

  Tendinţele în materie de tunsori pentru bărbaţi sunt cu mult mai longevive decât ale femeilor, evoluând încet, însă notabil, în stiluri familiare, însă totuşi diferite de la an la an.

 • Tunsori barbati - sugestii pentru orice look Tunsori barbati - sugestii pentru orice look

  Tunsorile pentru barbati reprezinta un subiect destul de disputat, in special in cazul in care tu, ca femeie, ii propui partenerului modele de tunsori barbatesti trambitate in cadrul prezentarilor de moda.

 • Designeri romani pentru barbati Designeri romani pentru barbati

  In ultima vreme am intalnit la targurile de moda tot mai multi barbati care cautau haine pentru ei. Li se parea firesc sa existe si standuri cu produse barbatesti. Pentru ca nu s-a creat inca obiceiul acesta, se multumeau de multe ori cu piese unisex.