Prinţul Harry refuză să semneze contractul prenupţial cu Meghan Markle. Care este motivul

  • 4868 afişări
19 martie 2018


Prinţul Harry refuză să semneze contractul prenupţial cu Meghan Markle. Care este motivul

Galerie foto

Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)

 

Prinţul Harry a refuzat semnarea contractului prenupţial cu Meghan Markle.

Foto: Hepta
Prinţul Harry refuză vehement să semneze contractul prenupţial al nunţii care va avea loc pe data de 19 mai. Aşa cum relatează un prieten, Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, care are o avere de 54 de milioane de dolari, a refuzat să semneze contractul, deoarece este hotărât ca mariajul pe care îl va avea alături de Meghan Markle să dureze cât mai mult.

Conform oversixty.com, averea lui Meghan Markle ar fi de 7,23 de milioane de dolari. Pare-se că Prinţul Harry şi  Meghan Markle nu este primul cuplu care refuză să semneze acest contract prenupţial. Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt şi ei pe listă.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle , nunta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!