Rochii de mireasa 2014

 • Rochii de mireasă mini şi midi- cum alegem modelul ideal şi cum le purtăm Rochii de mireasă mini şi midi- cum alegem modelul ideal şi cum le purtăm

  Aşa cum ne-am obişnuit deja, moda ne provoacă să experimentăm, să jonglăm cu noile tendinţe, dar mai ales să ne lăsăm personalitatea să facă parte din ţinuta noastră cu fiecare ocazie. Ei bine, acelaşi lucru se întâmplă şi cu rochiile de mireasă care, în general, sunt atât de uşor de adaptat noilor tendinţe, dar mai ales de optat pentru noi experimente în materie de modă. Cu această ocazie, poţi opta pentru o rochie scurtă de mireasă sau una midi dacă vrei să fii diferită. Iată câteva sfaturi şi trucuri care să te ajute.

 • Rochii de mireasă din hârtie, cu lenjeria la vedere Rochii de mireasă din hârtie, cu lenjeria la vedere

  O tânără artistă a fost contactată de un brand de lenjerie de corp, pentru a realiza rochii de mireasă din hârtie obişnuită.

 • Rochii scurte şi mini de mirese Rochii scurte şi mini de mirese

  Alegerea rochiei de mireasă nu este o misiune tocmai uşoară. Mini sau midi, sirenă sau tip prinţesă, albă sau colorată, tendinţele în materie de rochii de mireasă 2014 ne oferă o mare diversitate de modele care ne pot inspira sau influenţa în alegerea ţinutei perfecte.

 • Desuuri pentru mirese în anul 2015 Desuuri pentru mirese în anul 2015

  Nunta este un eveniment memorabil în viaţa unei femei, iar pregătirile şi stresul aferent acestei zile importante s-ar putea să te facă să uiţi paşi importanţi, cum ar fi alegerea lenjeriei perfectă. Pentru ziua cea mare, majoritatea femeilor optează pentru lenjerie albă sau în nuanţe calde de ivory sau beige.

 • Care au fost cele mai frumoase rochii de mireasa 2014? Care au fost cele mai frumoase rochii de mireasa 2014?

  Alegerea rochiei de mireasă este una dintre cele mai grele task-uri pe care trebuie să le bifeze o femeie. Şi nu, nu exagerăm deloc când spunem asta - been there done that. Mai ales dacă de mică ţi-ai desenat şi închipuit cum vei arăta mireasă, atunci clar că îţi doreşti să ai o apariţie de poveste.

 • Cea mai lungă rochie de mireasă din mărgele din lume Cea mai lungă rochie de mireasă din mărgele din lume

  Cea mai lungă rochie de mireasă are aproape 180 de kilograme şi o trenă de aproximativ 7 metri.

 • Cele mai frumoase rochii de mireasa 2014 Cele mai frumoase rochii de mireasa 2014

  Alegerea rochiei de mireasă este una dintre cele mai grele task-uri pe care trebuie să le bifeze o femeie. Şi nu, nu exagerăm deloc când spunem asta - been there done that. Mai ales dacă de mică ţi-ai desenat şi închipuit cum vei arăta mireasă, atunci clar că îţi doreşti să ai o apariţie de poveste.

 • Tendinţe pentru rochiile de mireasă în anul 2014 Tendinţe pentru rochiile de mireasă în anul 2014

  Pentru cele care au spus deja „DA” şi sunt în căutarea modelului perfect de rochie de mireasă, ne-am propus să îţi venim în întâmpinare cu cele mai „calde” modele de rochii de mireasă 2014.

 • M. Marquise propune The wedding collection M. Marquise propune The wedding collection

  Cu accent pe detalii spectaculoase şi accente romantice, The Wedding Collection by M.Marquise este prima colecţie demicouture a brandului. Dedicată mireselor sofisticate, colecţia îşi propune să ofere celei mai speciale zile din viaţa lor o notă de preţiozitate, de graţie şi atemporalitate.

 • Cele mai frumoase rochii de mireasă made in RO Cele mai frumoase rochii de mireasă made in RO

  Faptul că designerii autohtoni sunt o concurenţă reală pentru marile case de modă, cel puţin la capitolul rochii de mireasă, este o certitudine. Modelele propuse de aceştia pentru sezonul de nunţi 2014 promit să aibă un succes fulminant.

 • Modele în formă de A pentru rochii de mireasă Modele în formă de A pentru rochii de mireasă

  Să fii mireasă nu este întocmai uşor, deoarece acest lucru necesită o mulţime de pregătiri: trebuie să ţii cont de tendinţele în materie de rochii de mireasă 2014, să le adaptezi siluetei tale şi, nu în ultimul rând, să te gândeşti la accesoriile şi la make-up-ul care îţi vor completa ţinuta. În materie de rochie, un model în trend de anul acesta este cel în formă de A, ideal pentru mai multe conformaţii.

 • Modele tip Empire de rochii de mireasă Modele tip Empire de rochii de mireasă

  Fiecare femeie se visează mireasă, încă din copilărie. Pentru ca acest moment să fie aşa cum ne-am imaginat, este nevoie de foarte multă pregătire, astfel încât totul să arate impecabil: trebuie să ştim care este stilul potrivit de a ne machia, ce coafuri trebuie să adoptăm, ce rochii de mireasă sunt în trend în acest an şi, bineînţeles, care dintre aceastea ni se potrivesc.

 • Modele de rochii de mireasă stil prinţesă Modele de rochii de mireasă stil prinţesă

  Dacă ai urmărit tendinţele în materie de rochii de mireasă 2014, cu siguranţă ţi-ai făcut o idee asupra lucrurilor pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când îţi alegi ţinuta pentru ziua cea mare. De această dată, rochiile de mireasă tip prinţesă sunt protagonistele acestui articol.

 • Rochii de mireasă stil sirenă Rochii de mireasă stil sirenă

  Fiecare dintre noi visează, încă din copilărie, la rochia de mireasă. Pe măsură ce ne apropiem de momentul nunţii, devenim tot mai nerăbdătoare şi ne gândim tot mai mult la alegerile pe care trebuie să le facem: coafuri recomandate pentru mirese, stiluri de machiaj şi, evident, rochia mult visată. Dacă ai aruncat deja o privire şi ai văzut tendinţele rochiilor de mireasă în 2014, iar în topul preferinţelor tale se află modelul stil sirenă, iată de ce trebuie să ţii cont:

 • Noua colecţie primăvară/vară 2014 Luxury Bride by Catherine Deane Noua colecţie primăvară/vară 2014 Luxury Bride by Catherine Deane

  Cunoscuta casă de modă a designerului Catherine Deane a lansat prima colecţie de rochii de mireasă pentru primăvară/vară 2014. Designerul şi-a câştigat recunoaşterea în industria modei prin colecţiile ce pun accent pe eleganţa şi senzualitatea femeii moderne.

 • Rochii de mireasă, preview Parlor al colecţiei “Bridal” Rochii de mireasă, preview Parlor al colecţiei “Bridal”

  Zilele trecute Parlor a prezentat o noua colecţie în cadrul Bonton Fashion Days by Doina Levintza. Brand-ul a adus pe catwalk-ul de la Bonton un preview al colecţiei “Bridal”, colecţie dedicată mireselor ce va fi lansată anul viitor.

 • “Black Friday” la rochiile de mireasă “Black Friday” la rochiile de mireasă

  Mariage Fest, organizator al Târgului Naţional de Nunţi, organizează într-o aripă a Palatului Ghika primul “Black Friday” dedicat rochiilor de mireasă. Viitoarele mirese vor găsi aici peste 500 de modele de de rochii care sunt reduse cu până la 90%.

 • Zac Posen lansează colecţie de rochii de mireasă Zac Posen lansează colecţie de rochii de mireasă

  Designerul originar din New York, Zac Posen, a făcut o colaborare cu label-ul David Bridal pentru o colecţie accesibilă de rochii de mireasă. Prima colecţie dedicată viitoarelor mirese va fi disponibilă şi în Europa, respectiv în Anglia.

 • Cristallini Boutique lansează prima colecţie de rochii de mireasă Cristallini Boutique lansează prima colecţie de rochii de mireasă

  Cristallini Boutique lansează o colecţie “capsulă” de rochii de mireasă, prima de acest gen, însă unele modele sunt atât de versatile, încât pot fi purtate şi după Marea Zi.

 • Valentina Vidraşcu şi rochiile de mireasă etno Valentina Vidraşcu şi rochiile de mireasă etno

  Brand-ul Valentina Vidraşcu este unul relativ tânăr. Însă, chiar şi aşa, a atras atenţia de la început, deoarece reinterpreta cu succes motivele tradiţionale româneşti în creaţii feminine şi senzuale.