Rochii de ocazie pentru toate gusturile

 • Cum accesorizăm corect rochia de ocazie cu paiete Cum accesorizăm corect rochia de ocazie cu paiete

  Rochiile paietate continuă să fie în mare vogă, regăsindu-se şi anul aceasta în colecţiile marilor designeri. Pe cât sunt de glamour, pe atât de multă atenţie trebuie acordată accesorizării acestora.

 • Rochii de ocazie în ediţie limitată pentru vară Rochii de ocazie în ediţie limitată pentru vară

  Sense a pregătit o linie specială alcătuită din rochii de seară perfecte pentru acest sezon., Aceste modele au fost adaptate din punct de vedere al croiului tuturor tipurilor de siluetă şi încadrate într-o schemă cromatică în tendinţe.

 • Modele de rochii perfecte pentru cununia civilă Modele de rochii perfecte pentru cununia civilă

  Nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa oricărei femei, un moment la care majoritatea visează încă din copilărie. Viitoarele mirese se pregătesc, chiar şi cu un an înainte, pentru clipa în care îşi vor unui destinele cu alesul lor.

 • Ana Maria Cornea prezintă o colecţie de rochii de ocazie Ana Maria Cornea prezintă o colecţie de rochii de ocazie

  Ana Maria Cornea propune pentru aceasta vară o colecţie de rochii glamour pentru ocazii speciale, numită “Între Venus şi Afrodita”. În vremurile antice, frumuseţea avea un nume şi o zeiţă pe masură. Romanii o numeau Venus, iar grecii Afrodita. Frumuseţea ei absolută însemna, deopotrivă, fertilitate, stralucire şi perfecţiune.

 • Cum accesorizăm corect rochia de ocazie cu paiete Cum accesorizăm corect rochia de ocazie cu paiete

  Rochiile paietate continuă să fie în mare vogă, regăsindu-se şi anul aceasta în colecţiile marilor designeri. Pe cât sunt de glamour, pe atât de multă atenţie trebuie acordată accesorizării acestora.

 • Rochii couture în ediţie limitată de la Cristallini Rochii couture în ediţie limitată de la Cristallini

  Cristallini Boutique a lansat o nouă colecţie de rochii de seară toamnă-iarnă 2012-2013, realizată exclusiv în propriul atelier de creaţie. Limited Edition by Cristallini este concepută pentru evenimentele festive ale sezonului rece, în special pentru noaptea de Revelion.

 • Nuntă – ţinutele celebrităţilor în rol de invitaţi Nuntă – ţinutele celebrităţilor în rol de invitaţi

  Toată lumea se căsătoreşte şi fie ca au participat la nunta unei alte celebrităţi, fie că au participat la nunta unui prieten necunoscut, starurile de mai jos ne oferă câteva idei de ceea ce ai putea purta la o nuntă.

 • Bien Savvy, colecţie spectaculoasă de rochii pentru toamna 2012 Bien Savvy, colecţie spectaculoasă de rochii pentru toamna 2012

  Dacă eşti în căutarea acelei rochii de ocazie care va întoarce capetele în sezonul toamnă-iarnă 2012/2013, Bien Savvy are modelele perfecte pentru tine. Cea mai recentă colecţie poartă denumirea “Fall in Love”, iar redacţia noastră şi-a făcut deja un “wishlist” mental.

 • Silvia Terziu – colecţia creatoarei care a lucrat alături de Marc Jacobs Silvia Terziu – colecţia creatoarei care a lucrat alături de Marc Jacobs

  Silvia Terziu ne propune pentru sezon în curs ţinutele elegante, dar fluide, sexy, potrivite specimenelor graţioase, fără vârstă. Noua colecţie, „Fluiditate”, pune în valoare atât femeile cu forme senzuale, cât şi cele cu trupuri zvelte.

 • Ţinute pentru nuntă – rochii pentru micile prinţese Ţinute pentru nuntă – rochii pentru micile prinţese

  Dacă tot am vorbit despre prinţesa „cea mare” şi importanţa alegerii acelei rochii care va intra în istorie, a venit timpul să ne gândim şi ce poartă ele, cele mici, fie că sunt invitate, domnişoare de onoare sau cele responsabile cu primul pas în biserică, în timp ce duc în mânuţe perniţa cu verighete.

 • Nunta 2012 – rochii pentru invitate cu bun gust Nunta 2012 – rochii pentru invitate cu bun gust

  Nu este niciodată prea devreme să îţi achiziţionezi o rochie elegantă, de seară sau de zi, pentru un eveniment important, cum este o nuntă. În vara 2012 eu îţi recomand să optezi pentru culori dulci, pasteluri, şi imprimeuri feminine, cum sunt cele florale.

 • Ţinute de nuntă pentru mamele mirilor Ţinute de nuntă pentru mamele mirilor

  Una dintre cele mai grele alegeri vestimentare pe care trebuie să le facă o femeie este atunci când îşi achiziţionează ţinuta pentru nunta fiicei sau a fiului şi nu are voie să opteze pentru ceva care ar “rivaliza” cu rochia miresei. Dacă ai dubii în legătură cu ce ar trebui să porţi în rol de mamă, respectiv, soacră, ia în calcul recomandările de mai jos.

 • Dorin Negrău – colecţie rochii de ocazie Dorin Negrău – colecţie rochii de ocazie

  Dacă eşti în căutarea unor rochii colorate şi feminine, creatorul român Dorin Negrău, ţi-a pregătit o colecţie cu ţinute glamour pentru evenimente de gală.

 • Rochii pentru domnisoare de onoare, ajutoarele Cenusaresei moderne Rochii pentru domnisoare de onoare, ajutoarele Cenusaresei moderne

  Daca despre rochiile de mireasa pentru anul 2012 am discutat, a venit randul rochiilor pentru domnisoarele de onoare sa fie admirate. Femeile care vor avea onoarea sa fie ajutoarele unei Cenusarese moderne, trebuie sa tina minte un singur lucru, nu incerca sa o eclipsezi pe mireasa.

 • Rochii de seara - ghid pentru sarbatori cu stil Rochii de seara - ghid pentru sarbatori cu stil

  Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de a petrece mai mult timp cu familia si cu cei apropiati. Tocmai din acest motiv si vestimentatia ta trebuie sa fie una adecvata unui astfel de eveniment.

 • Rochii de seara Bien Savvy Rochii de seara Bien Savvy

  Cu ceva timp in urma iti prezentam doua colectii Bien Savvy - una cu rochii de mireasa si una cu rochii de ocazie. Recent am descoperit o noua colectie cu rochii de seara si ti-o prezint, de asemenea, in ideea ca o sa te ajute sa te decizi mai usor ce anume sa porti la o nunta daca vei primi o invitatie in perioada urmatoare.

 • Rochii de ocazie – chic la orice petrecere Rochii de ocazie – chic la orice petrecere

  Lista cu petrecerile de sarbatori la care vei participa sau pe care le vei organiza trebuie sa fie definitivata pana acum, nu e asa? Cate sunt – 3-4? Trebuie sa fie cel putin trei pentru ca evenimentele de sarbatori sunt impartite astfel: petrecerea de sfarsit de an de la companie, petrecerea de Craciun si noaptea de Revelion.

 • Tinute de ocazie - sfaturi de stil Tinute de ocazie - sfaturi de stil

  Rochii de seara, rochii de cocktail, cum ma imbrac la teatru, rochii de petrecere... cate evenimente atatea reguli si rochii.