10 experienţe pe care trebuie să le traiască o femeie până la 40 de ani

  • 2210 afişări
21 octombrie 2013 Bianca Dragomir Redactor
10 experienţe pe care trebuie să le traiască o femeie până la 40 de ani

O mare parte din ceea ce devine o femeie până la 40 de ani este rezultatul experienţelor de viaţă acumulate de-a lungul timpului.

Unele experienţe o pot maturiza brusc, altele sunt obstacole care îi îngreunează drumul, unele îi arată ce înseamnă nefericirea, câteva o învaţă să râdă sau să iubească necondiţionat.

Cert este că fiecare întâmplare, ce poate dura mai mult sau mai puţin sau care poate fi benefică sau mai puţin benefică, contribuie la evoluţia unei femei.

Totuşi, dintre toate experienţele pe care o femeie le poate trăi până la 40 de ani, noi ne-am gândit există 10 pe care e musai să le bifeze dacă îşi doreşte să se simtă împlinită:

1. Să călătorească peste hotare

Până la 40 de ani, o femei trebuie să călătorească în afara ţării, măcar o dată, chiar dacă asta nu implică decât trecerea graniţei în statul vecin.

A fi într-o ţară străină, departe de zona ei de confort, printre mentalităţi, locuri, poveşti diferite, o femeie are oportunitatea să înveţe şi să crească, să se îmbogăţească emoţional, mental, social.

2. Să cânte la karaoke

Nici nu contează cât de rău cântă, experienţa va fi distractivă, dar şi constructivă pentru că, astfel, o femeie poate să îşi învingă teama, să transforme o imperfecţiune într-un joc amuzant, să se simtă liberă.

Un joc atât de nevinovat poate să se extrapoleze în atitudinea zilnică a femeii care A INCERCAT în faţa unui public, învingându-şi emoţiile.

3. Să meargă pe un stadion de fotbal foarte mare

Chiar dacă nu e microbistă, vibe-ul specific marilor stadioane, spectacolul suporterilor, aclamaţiile, strigătele, energia şi emoţia intensă… toate înseamnă un plus de vitalitate sau, altfel spus, toate iniţiază o femei în tumultul sănătos şi pasional al existenţei.

4. Să plece într-o excursie cu cortul

Deşi poate fi o experienţă uşor incomodă, o excursie cu cortul înseamnă o schimbare de atitudine, o deschidere faţă de latura ei. Mai mult, este cea mai bună metodă de a te bucura de fiecare miracol al naturii, de a fi cât mai aproape de ea.

5. Să facă o baie în ocean (măcar o dată)

Această experienţă garantează unei femei sentimentul de nemărginire, de viaţă fără limite, fără bariere de orice fel… doar libertate.

6. Să socializeze cu o persoană necunoscută (fără un motiv anume)

Bucuria unei discuţii cu o persoană pe care nu o cunoaşte o va urmări toată ziua. Să treacă uneori peste prejudecăţile societăţii, peste pudorile specifice, poate constitui o etapă în dezvoltarea ei.

Nu poate să ştie niciodată ce lucruri interesante află, oricând o poate suprinde un gând pozitiv, o glumă bună, un zâmbet de susţinere.

7. Să meargă la un concert de proporţii mari

Indiferent ce tip de concert, un astfel de show este o experienţă unică care nu poate decât să o îmbogăţească spiritual. Iar dacă totuşi merge să vadă şi să asculte o trupă preferată, efectul va fi cu atât mai intens

8. Să se îndrăgostească cu toată fiinţa sa, fie că va fi trecător, fie că va dura o viaţă.

Orice femeie, până la 40 de ani, trebuie să îşi dea voie să iubească nebuneşte: să alerge după el, să îl viseze, să îl ierte, să plângă pentru el, să accepte compromisuri pe care, în mod normal, nu le-ar accepta.

Pentru că, dincolo de ce ar putea să piardă, câştigă trăiri care contează enorm.

9. Să aibă un hobby sau măcar să colecţioneze ceva.

Când o femeie are un hobby e ca şi cum îşi declară singură că viaţa ei contează pur şi simplu pentru că are bucurii şi interese doar ale ei.

10. Să joace la loto (măcar o dată)

Niciodată nu se ştie când norocul bate la uşă! Nu e recomandat să joace la loto ca şi cum ar fi un stil de viaţă, dar, din când în când, emoţia aşteptării şi încercarea norocului său sunt extrem de constructive.

Într-un final, rămâne doar ca bărbaţii din viaţa lor să le susţină şi să le înţeleagă, iar citind campania UNA  "Tutoriale pentru bărbaţii care nu pricep ce vor să spună femeile." totul ar putea să li se pară mult mai uşor din acest punct de vedere.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femei , vacanţe , evenimente