The Science of Slimming

The Science of Slimming

12 iunie 2015 Bianca Nuţu

În 2015, graţie meniurilor gourmet de slăbit şi ale aparatelor de ultimă generaţie care îţi sculptează non-invaziv trupul, remodelarea corporală pare o joacă. Fără disciplină, un scop precis şi ajutorul celor mai buni experţi din domeniu, misiunea ta va da greş. Pentru a evita astfel de situaţii, Bianca Nuţu anunţă public cele mai eficiente metode.

 

De-a lungul anilor, am încercat din răsputeri să descopăr un remediu pentru celulita încăpăţânată de pe coapse. De asemenea, abdomenul plat şi braţele tonifiate s-au aflat dintotdeauna în fruntea clasamentului on my wish list. Aşa că am testat nenumărate aparate de remodelare corporală şi m-am supus unui şir interminabil de diete. Câtă vreme am fost consecventă (mai exact am respectat programările de trei ori pe săptămână), şi regimurile au reprezentat o prioritate pentru mine, rezultatele au fost uluitoare. Evident, întrucât văd întotdeauna partea plină a paharului, nu vă voi povesti despre cele care au fost o pierdere de timp. Viaţa mea nu presupune însă doar să hoinăresc dintr-un salon de înfrumuseţare într-altul (chiar dacă asta se crede despre un beauty editor) şi nici să îmi refuz orice deliciu culinar forever & ever.  Şi sunt sigură că nici a voastră nu e. Aşa că am pornit în căutarea celor mai eficiente metode, cu ajutorul cărora, vara aceasta să fiu în formă, pe plajă. Iar spre  deosebire de alte articole de-ale mele despre slăbit, în care sportul nu figura deloc printre interesele mele, de data aceasta am o surpriză pentru voi. 

Obiectiv: cum să slăbeşti fără să fii nefericită

Bianca Poptean, beauty editorul revistei Ce se întâmplă, doctore? este pasionată, de când o cunosc, de tot ceea ce înseamnă nutriţie sănătoasă. (Şi ne ştim de foarte mulţi ani).  Şi, deşi ea este absolventa unei şcoli de nutriţie, nu eu, asta nu m-a îm-piedicat să o contrazic când mi-a spus că nu e musai ca regimurile să vină întotdeauna la pachet cu depresii şi o stare proastă. Dacă eu mă bazam pe şirul experienţelor mele nefericite pentru a-mi susţine cauza, Bianca avea ca dovadă testimonialele unor prietene comune, care slăbiseră kilograme bune cu programul său Happy Food, Happy You, fără să treacă prin episoade de proastă dispoziţie. Mult mai complex decât un program alimentar personalizat, Happy Food, Happy You gravitează în jurul consumului unor alimente sănătoase ce te fac să te simţi bine, stimulând eliberarea endorfinelor în corp (ciocolată, vanilie, ginseng, condimente iuţi), dar mizează şi pe o analiză a emoţiilor. Din punctul de vedere al Biancăi, kilogramele în plus au o legătură strânsă cu ceea ce simţim. 

Revista nr.123, iunie-iulie 2015

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: exercitii , colectii , machiaj , vara