2 look-uri simple pentru această primăvară pe care să le realizezi cu produse din colecţii noi

  • 81 afişări
2 look-uri simple pentru această primăvară pe care să le realizezi cu produse din colecţii noi

21 februarie 2018 Alexandra Necsoiu

Pentru a grăbi puţin primăvara, în luna februarie am încercat câteva produse noi de make-up, încercând să obţin nu doar look-uri delicate şi naturale, ci şi excentrice în zilele în care pur şi simplu mă trezeam cu un vibe cool şi pozitiv. În general, ne alegem machiajul în funcţie de starea pe care o avem aşa că, pentru această perioadă duală, în care până şi vremea de afară pare indecisă, propun două machiaje clasice şi produsele pe care le poţi folosi pentru a le obţine.

Să începem cu clasicul machiaj natural. Atunci când facem această alegere, ne dorim să nu folosim prea mult produs, dar în acelaşi timp să acoperim imperfecţiunile şi să obţinem acel glow sănătos. Pentru asta, îţi propun câteva produse de la NYX Cosmetics care sunt extrem de uşor de folosit, iar rezultatul este pe măsură.

Dacă nu vrei să-ţi încarci prea mult tenul, foloseşte o cremă BB şi puţină pudră pentru a o fixa. Pentru zona ochilor îţi propun fardurile din paleta Love You So Mochi, în varianta Sleek and Chic, de unde poţi alege dintr-o gamă variată de nuanţe nude, gold şi maro, sidefate. Textura acestora este foarte uşoară şi pufoasă, asemănătoare cu desertul japonez „mochi”, iar pentru aplicarea lor este recomandată folosirea unei pensule umede sau direct cu degetul pentru un efect wow. Deşi pare ciudat că-ţi recomand pentru un look natural farduri sidefate, te asigur că acestea sunt alegerea potrivită, fiind ideale pentru un „pop” de culoare şi luminozitate. În cazul în care simţi nevoia unui look extravagant, îţi sugerez să încerci fardurile din aceeaşi paletă, dar de data aceasta varianta Electric Pastels. Pentru a finisa look-ul ochilor şi conturarea lor, rimelul Worth The Hype te poate salva din orice situaţie.

Trecem mai departe la luminarea celor mai înalte puncte ale feţei: podul nasului, arcada, arcul lui cupidon, deasupra pomeţilor sau colţul intern al ochiului. Iluminatorul este un must-have atât pentru un make-up natural, cât şi pentru unul excentric. Paleta de iluminatoare din aceeaşi gamă este pufoasă ca un nor şi vine şi ea tot în două variante: Arcade Glam, perfectă pentru tenul deschis şi Lit Life, ideal pentru pielea bronzată. Formula oferă o strălucire naturală, aproape de “wet look” şi poate fi aplicată cu degetul sau cu pensula. Aş putea spune că acest produs este un MUST în trusa oricărui make-up junkie!

Pentru a completa şi finisa look-ul, aspectul buzelor este un pas foarte important. Pentru a păstra un efect natural, rujurile lichide Powder Puff Lippies Powder Lip Cream sunt alegerea potrivită, aceastea având o textură spumoasă, de mousse, care se usucă pe buze într-un finish pudrat. Au o rezistenţă medie şi nu usucă buzele, iar cu ajutorul aplicatorului pe bază de burette poţi încerca o experienţă cu totul diferită pentru a obţine acel efect de blurred lips. Dacă nu ştii ce culoare să alegi, îţi voi îngreuna puţin situaţia spunându-ţi că această colecţie de la NYX Cosmetics vine cu 8 nuanţe seducătoare de roşu, nude şi roz, care flatează orice machiaj.

În cazul unui look excentric, evident, nu doar accentuarea ochilor este un pas important, ci şi a buzelor, iar modul în care alegi să jonglezi cu nuanţele şi texturile va fi destul de interesant. Pentru a-ţi uşura alegerile rujurile Soft Matte Lip Cream sunt răspunsul acestei provocări. Aceste produse vin atât cu nuanţe dintr-o gamă mată, cât şi într-o colecţie cu finish metalizat.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: machiaj , produse , primavara