3 ingrediente pe care Priyanka Chopra le foloseşte pentru îngrijirea tenului şi promite să funcţioneze

  • 163 afişări
26 septembrie 2018
3 ingrediente pe care Priyanka Chopra le foloseşte pentru îngrijirea tenului şi promite să funcţioneze

Galerie foto

3 ingrediente pe care Priyanka Chopra le foloseşte pentru îngrijirea tenului şi promite să funcţioneze (galerie foto)3 ingrediente pe care Priyanka Chopra le foloseşte pentru îngrijirea tenului şi promite să funcţioneze (galerie foto)3 ingrediente pe care Priyanka Chopra le foloseşte pentru îngrijirea tenului şi promite să funcţioneze (galerie foto)3 ingrediente pe care Priyanka Chopra le foloseşte pentru îngrijirea tenului şi promite să funcţioneze (galerie foto)

Multe dintre noi am admirat apariţiile modelului Priyanka Chopra pe covorul roşu, dar şi frumuseţea cu care mama natură a înzestrat-o. Bineînţeles, ca oricare femeie, actriţa are câteva secrete care o ajută să-şi îngrijească tenul şi să-l menţină sănătos şi luminos, iar ingredientele pe care le foloseşte sunt doar trei la număr: ulei de cocos, turmenic şi iaurt.

De ce ulei de cocos: În primul rând, uleiul de cocos este unul dintre cele mai hrănitoare uleiuri. Să nu mai vorbim de faptul că are un miros extraordinar. Actriţa a folosit dintotdeauna uleiul de cocos pentru hidratarea tenului şi a pielii, dar şi pentru a-şi accentua luciul buclelor.

De ce turmenic: Acest ingredient minune este folosit de Priyanka pentru măştile pe care le pregăteşte acasă. Are proprietăţi antiinflamatorii şi antibacteriene care ajută la calmarea iritaţiilor şi dispariţia acneei. Nu-i de mirare că tenul ei este întotdeauna atât de curat.

De ce iaurt: Modelul adaugă şi acest produs în măştile sale. Acidul lactic previne formarea ridurilor, elimină celulele moarte şi închide porii.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!