3 produse de îngrijire esenţiale vara, altele decât protecţia solară

  • 87 afişări
17 mai 2018 Alexandra Necsoiu
3 produse de îngrijire esenţiale vara, altele decât protecţia solară

Dacă tu crezi că singurul produs care nu trebuie să-ţi lipsească din rutina de îngrijire vara este crema cu protecţia solară, ei bine te înşeli.  Specialiştii  atrag atenţia că protecţia împotriva razelor nocive ale soarelui nu este singura regulă după care să te ghidezi în această perioadă!

“Curăţarea în profunzime a tenului este esenţială pentru un ten sănătos şi luminos. În plus, hidratarea rămâne la fel de importantă şi în sezonul cald,” explică Nicoleta Ion, Trainer Repechage România

Iată care sunt cele 3 produse esenţiale pentru vară!

Foloseşte o mască pentru curăţarea porilor

“În această perioadă este foarte important să acorzi o atenţie specială curăţării tenului. Optează pentru o mască care permite porilor eliberarea excesului de sebum şi curăţarea lor în profunzime. Mizează pe o formulă care conţine ingrediente benefice (argila caolin, vitamina C sau acidul salicilic) ce exfoliază delicat pielea şi ameliorează aspectul porii dilataţi,” recomandă Nicoleta Ion.

Alege un fond de ten mineral

“Vara, temperaturile sunt mai ridicate şi există riscul ca fondul de ten să se transfere uşor. Alege un produs cu o acoperire uşoară, care nu încarcă tenul şi este rezistent la transfer.  Poţi opta pentru un BB cream sau un CC cream, cu o formulă light. Dacă vrei un fond de ten, alege unul mineral! Fii atentă ca acest produs să conţină factor de protecţie şi ingrediente hidratante precum extractul de alge marine sau antioxidanţi,” atrage atenţia specialistul.

Nu uita să aplici un ser de faţă pentru un boost de hidratare

“Persoanele care au tenul gras sau mixt au tendinţa să nu folosească zilnic crema hidratantă, mai ales în această perioadă. Este o mare greşeală! Nu ar trebui să sari nicioadată peste acest pas. Este recomandat să introduci în rutina ta un ser de hidratare, cu o formulă lejeră.  Serumul este esenţial pentru a targeta nivelurile mai profunde din piele. Un astfel de produs previne deshidratarea pielii şi previne apariţia liniilor fine,” spune Nicoleta Ion.

Include aceste trei produse în rutina ta de îngrijire şi tenul tău va fi pregătit pentru un bronz perfect!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vara , ingrijire , protectie solara , produse