3 tipsuri pentru o piele frumoasă în timpul sarcinii

  • 48 afişări
06 august 2018 Alexandra Necsoiu
3 tipsuri pentru o piele frumoasă în timpul sarcinii

Atunci când porţi în interiorul tău o altă fiinţă magică, totul se schimbă. Corpul tău, inima ta, părul tău, pielea ta. Ai de-a face cu modificarea circulaţiei sanguine, dar şi a nivelului de estrogen.

Află că această coordonată hormonală poate afecta la rândul ei secreţia glandelor sebacee. Cum se traduce asta? Simplu! Atunci când eşti însărcinată, poţi avea probleme cu tenul gras sau chiar cu acneea.

”Totodată, ia în calcul şi că hormonii tiroidieni stimulează glandele sudoripare, ceea ce înseamnă că o viitoare mămică se poate alege cu transpiraţie în exces şi, implicit, cu deshidratarea pielii", explică Nicoleta Ion, Trainer Naturys România. "Ulterior, hormonii în exces sunt responsabili şi pentru circulaţia sanguină deficitară. Efectul?  Pielea îşi poate pierde fermitatea şi elasticitatea, de unde şi apariţia vergeturilor.”

E clar ca bună ziua acum că pielea unei gravide are nevoie de îngrijiri speciale, da? Ai la îndemână 3 sfaturi ca să fii o viitoare mămică cu pielea frumoasă

  1. Foloseşte produse non-toxice sau care să nu conţină parabeni şi parfumuri sintetice.

Alege produse pe bază de argilă. Aceasta este un ingredient benefic pentru femeile care au tenul gras sau care suferă de acnee.

  1. Hidratare cu seruri concentrate sau creme pe bază de vitamine, minerale şi aminoacizi.

Caută crème bogate în vitamin, care combat primele semne de îmbătrânire şi care pot regenera celulele pielii şi menţin apa în ţesuturi.

  1. Uleiuri cu vitamine

La fel ca şi tenul, află că şi pielea corpului suferă modificări, mai ales în zona abdomenului. De ce? E logic? Pentru că aici pielea se intinde cel mai tare. Aici pot apărea vergeturi şi pierderi de elasticitate.  De aceea, este necesară folosirea uleiurilor atât dimineaţa, cât şi seara. De ce uleiuri? Pentru că acestea sunt mai bogate în acizi graşi care menţin fermitatea şi care vor ajuta pielea să îşi revină mai repede pe viitor.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: piele , sarcina