3 tipuri de tunsori care reprezintă un must în primăvara anului 2018

  • 1692 afişări
13 martie 2018 Alexandra Necsoiu
3 tipuri de tunsori care reprezintă un must în primăvara anului 2018

Galerie foto

3 tipuri de tunsori care reprezintă un must în primăvara anului 2018 (galerie foto)3 tipuri de tunsori care reprezintă un must în primăvara anului 2018 (galerie foto)3 tipuri de tunsori care reprezintă un must în primăvara anului 2018 (galerie foto)3 tipuri de tunsori care reprezintă un must în primăvara anului 2018 (galerie foto)

Hairstylistul Cristi Pascu recomandă pentru această primăvară trei tipuri de tunsori: tunsori medii, de tip bob, tunsorile executate din brici sau bretonul texturizat.

Bobul asimetric

Cristi Pascu spune că reuşita acestui tip de bob depinde în totalitate de culoarea părului.

“Bobul perfect este ideal atunci când ai o culoare spectaculoasă, cum ar fi un blond cu reflexe argintii şi, bineînţeles, purtat puţin asimetric sau mai extravagant. El devine spectaculos datorită culorii. Altfel, dacă acest bob este făcut pe o culoare mai închisă şi lăsat clasic, nu face decât să îmbătrânească, în loc să te scoată în evidenţă.”

Tunsorile din brici

Cristi Pascu detaliază tehnica prin care este tuns părul şi spune că aceasta poate face diferenţa atunci când îl coafăm.

“Tunsorile din brici sunt alt trend al acestui an, pentru că permit o texturizare a tăieturii şi mai multe feluri de a ne coafa. O astfel de tunsoare poate fi aranjată neglijent cu foarte puţin gel, spumă sau cremă. Tot pe această tunsoare, dacă ne dorim, cu siguranţă putem avea şi o coafură impecabilă, chiar şi părul ondulat, bucle, sau o coafură cu foarte mult volum. Din start, tunzând cu briciul şi vârfurile fiind mai filate, avem posibilitatea de a ne aranja părul în mult mai multe feluri”, spune Pascu.

Bretonul texturizat şi bretonul wavy

Pentru că bretoanele groase şi perfecte nu se mai poartă, hairstylistul oferă o alternativă doamnelor şi domnişoarelor care îşi doresc sau au nevoie să îşi acopere fruntea.

“Vorbim despre bretonul texturizat, uşor neglijent, care acoperă fruntea de regulă un pic mai înaltă. Persoanele care au fruntea puţin mai înaltă îşi doresc genul acesta de breton. Este un breton care poate fi aranjat şi într-o parte. Tendinţa pentru această primăvară este bretonul wavy, care poate fi purtat atât la un bob scurt, cât şi la un păr mult mai lung”, spune specialistul.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentaţi hairstylişti de la noi, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” şi al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă şi lansează noi talente în industria frumuseţii.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cristi pascu , tunsori 2018 , primavara