3 trucuri pentru un păr irezistibil de Valentine’s Day

  • 61 afişări
3 trucuri pentru un păr irezistibil de Valentine’s Day

08 februarie 2018 Alexandra Necsoiu

Februarie este luna iubirii, iar părul tău este cu siguranţă una dintre cele mai puternice arme de seducţie. Ai plănuit o cină romantică, o ieşire la teatru sau alegi să sărbătoreşti această zi acasă alături de iubitul tău? Nu contează! Această sărbătoare este o oportunitate în plus să arăţi fabulos!

Ţi-am pregătit patru trucuri care îţi vor garanta un look irezistibil!

Programează o vizită la salonul preferat

Cu câteva zile înainte, programează o vizită la salonul tău preferat. Obiectivul? Îţi  poţi tunde vârfurile sau îţi poţi reîmprospăta culoarea. Ba chiar, ai ocazia să abordezi un look complet nou. Cum? E simplu! Adaugă puţină vitalitate şuviţelor tale blonde dacă ai părul balayage sau sporeşte intenstitatea culorii tale de bază.  Aceste mici retuşuri vor face cu siguranţă diferenţa.

Nu ai timp să mergi la salon? Nicio problemă! Mizează pe o mască  hrănitoare pentru a beneficia de un tratatement puternic  de hidratare. Încearcă SP Hydrate Mask pentru un păr revitalizat, care devine în mod vizibil mai suplu.  Reîmprospătează-ţi culoarea părului cu un produs de special de îngrijire care oferă protecţie părului vopsit. Color Finish de la SP păstrează strălucirea şi oferă protecţie împotriva decolorării.

Pregăteşte-ţi părul încă de la primele orele ale dimineţii

În dimineaţa de Valentine’s Day,  pregăteşte-ţi părul pentru a putea fi coafat mai uşor. Urmează ritualul tău obişnuit de îngrijire – şampon potrivit tipului de păr şi conditionner. Astfel, şuviţele tale fi pregătite pentru coafura de seară. Apelează la un produs leave-in sau un ser reparator pentru un păr extra glossy!

Coafura ideală pentru Valentine’s Day

Anul acesta, Valentine’s Day se sărbătoreşte într-o miercuri şi va trebui să fii pregătită pentru timpul scurt dintre birou şi întâlnirea romantică pe care ai planuit-o. Ce poţi face? Poţi alege să păstrezi un look simplu cu părul drept şi strălucitor.

Ai nevoie de un styler ghd , un produs de protecţie termică şi un produs de finisare pentru un look simplu, dar elegant! Dacă vrei să îţi impresionezi partnerul atunci apelează la bucle romantice! Încearcă  SP Weightless Finish, un produs cheie care oferă buclelor tale definire şi elasticitate.  Fixarea şi luciul oferite de acest produs dau buclelor un aspect catifelat.

Optează pentru un ruj roşu şi o rochie clasică neagră şi vei avea un look de neuitat.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!