4 ingrediente minune ce ajută tenul în procesul anti-îmbătrânire

  • 227 afişări
28 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
4 ingrediente minune ce ajută tenul în procesul anti-îmbătrânire

Tânără şi tonifiată! Evident că toate ne dorim asta. Pielea va rămâne tonifiată mai mult sau va îmbătrâni mai repede, în funcţie de predispoziţie, nutriţie şi stil de viaţă.
 
Îngrijirea tenului este foarte importantă. Pielea lipsită de fermitate, fără tonus şi elasticitate reprezintă printre primele semne ale procesului de îmbătrânire. Cu trecerea timpului, aceasta îşi pierde din strălucire şi din luminozitate. Ridurile pot apărea şi la vârste mai puţin înaintate, fiind cauzate de un stil de viaţă nesănătos şi de stres. Tratamentele Naturys din Colecţia Anti-îmbătrânire atenuează ridurile de expresie, lăsând pielea netedă. Sunt ideale în prevenirea procesului de îmbătrânire progresivă a pielii cauzată de trecerea timpului şi de expunerea la razele UV.
 
 
4 ingrediente minune ce ajută tenul în procesul anti-îmbătrânire
 
MUR PITIC ARCTIC (RUBUS CHAMAEMORUS)
 
Este o plantă de culoare galbenă care creşte în Laponia; Conţine acizi graşi esenţiali (EFA) care asigură refacerea barierei lipidice de la nivelul pielii, având, de asemenea, un conţinut bogat de tocoferoli şi provitamina A (α-caroten), cu acţiune antioxidantă şi de protecţie împotriva radicalilor liberi. 
 
IZOFLAVONE DIN SOIA (SOY ISOFLAVONES) 
 
Sunt fitoestrogeni, substanţe extrase din proteinele de soia, cu structură şi funcţii fiziologice asemănătoare estrogenilor; Funcţionează în principal ca antioxidanţi, protejând împotriva radiaţiilor ultraviolete şi împotriva altor surse de radicali liberi; De asemenea, reduc hiperpigmentarea cutanată şi luptă împotriva atacului radicalilor liberi care accelerează procesele de îmbătrânire cutanată; Stimulează fibroblaştii să producă colagen şi acid hialuronic, prevenind şi întârziind astfel,  aspectul de piele lipsită de fermitate şi de tonus.
 
GINSENG (PANAX GINSENG) 
 
Extract obţinut din rădăcina plantei. Conţine polizaharide, acizi organici, Vitamina C şi saponine steroidale: Ginsenozide (2-3%). Ginsengul este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, stimulante, tonifiante, elasticizante şi eutrofice; Acest extract are efecte benefice în prevenirea apariţiei ridurilor, încetinind procesul de îmbătrânire a pielii.
 
EXTRACT DE GINKGO BILOBA 
Este obţinut din frunze şi conţine ginkgolide, flavonoide şi bilobalide; Are acţiune de neutralizare a radicalilor liberi, stabilizează membranele celulare, blochează peroxidarea lipidică şi formarea de radicali liberi; Inhibă factorul de activare plachetară (PAF) şi are beneficii în reglarea secreţiei glandelor sebaceee, fiind foarte indicat în îngrijirea pielii uscate şi lipsită de vitalitate.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: imbatranire , proces , ten