4 secrete de frumuseţe ale actriţei Meghan Markle

  • 484 afişări
29 noiembrie 2017
4 secrete de frumuseţe ale actriţei Meghan Markle

Galerie foto

Cum să te îmbraci ca Meghan Markle, iubita Prinţului Harry (galerie foto)Cum să te îmbraci ca Meghan Markle, iubita Prinţului Harry (galerie foto)Cum să te îmbraci ca Meghan Markle, iubita Prinţului Harry (galerie foto)Cum să te îmbraci ca Meghan Markle, iubita Prinţului Harry (galerie foto)

Indiferent de apariţia sa, fie că a jucat în serialul Suits, fie că a fost surprinsă alături de Prinţul Harry, actriţa Meghan Markle întotdeauna a avut un look sofisticat. Acum că logodna celor doi s-a oficializat, actriţa este foarte atentă la apariţiile sale, ba mai mult, are şi câteva sfaturi utile de oferit celor care îi admiră stilul.

Simplitatea este totul. Fiecare apariţie a sa pe covorul roşu sau la diferite evenimente emană simplitate. Actriţa în vârstă de 36 de ani străluceşte de fiecare dată, iar tenul său arată impecabil. În timpul filmărilor, Meghan mărturiseşte că folosea foarte mult fond de ten, iar pentru restul apariţiilor sale, se bazează foarte mult pe mascara şi blush.

Iluminatorul nu este doar pentru pomeţi. Fiecare femeie se confruntă cu dimineţi în care oricât de mult machiaj ar folosi, nu poate ascunde urmele de oboseală de sub ochi. Meghan Markle are însă un secret care o ajuta în special în timpul filmărilor– aplicarea iluminatorului în colţul intern al ochilor.

“Acest truc este ideal mai ales când filmăm la 3 dimineaţa şi trebuie să am ochii luminaţi”, a spus actriţa.

Pune accentul pe bucle. Ai probleme cu părul sau buclele nu îţi rezistă prea mult? Meghan Markle are o armă secretă, iar acest truc a fost învăţat chiar de pe platourile de filmare de la artista care se ocupa de look-ul ei. De fiecare dată când buclele nu erau destul de lejere, Meghan aplica un spray cu o textură uscată pentru a le fixa şi pentru a le oferi extra volum.

Zâmbetul. Niciodată nu trebuie să uiţi să zâmbeşti. Aşa cum susţine şi actriţa “oricine arată mult mai bine când zâmbeşte”.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actrita , frumusete , secrete , meghan markle