4 trucuri care să te ajute să fii mai fotogenică folosind iluminatorul

  • 494 afişări
15 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
4 trucuri care să te ajute să fii mai fotogenică folosind iluminatorul

Uneori, nimic nu se compară cu aplicarea iluminatorului în zonele potrivite care să-ţi accentueze trăsăturile feţei. În mod surprinzător, există mai multe moduri prin care să-ţi evidenţiezi faţa, mai ales când îţi faci poze.

Foloseşte un bureţel umed pentru strălucire extra. Kerry Cole, stilistul de la Becca Cosmetics, mărturiseşte că aceasta este cea mai simplă modalitate de a lumina faţa sau naumite zone când folosim un iluminator.

Aplică iluminator pe gene. Da. Sună foarte ciudat însă, unul dintre trucurile folosite de Cole pentru un plus de luminozotate este de a aplica iluminator pe gene, imediat după ce a folosit mascara. În felul acesta, vei obţine un look mult mai pigmentat.

Foloseşte-l înainte de a aplica fondul de ten. Alicarea iluminatorului înainte de fondul de ten nu pare un pas corect, dar dacă alegi să faci acest lucru, vei obţine un look mult mai natural şi strălucitor.

Jonglează cu tonurile. Uită de ilumnatoarele metalice sau cele clasice. Adoptă cu încredere tonuri de roz, mov sau galben.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: trucuri , iluminator , fotogenic