7 zone în care să aplici iluminatorul la care nu te-ai fi gândit

  • 1098 afişări
04 decembrie 2017
7 zone în care să aplici iluminatorul la care nu te-ai fi gândit

Galerie foto

7 zone în care să aplici iluminatorul la care nu te-ai fi gândit (galerie foto)7 zone în care să aplici iluminatorul la care nu te-ai fi gândit (galerie foto)7 zone în care să aplici iluminatorul la care nu te-ai fi gândit (galerie foto)7 zone în care să aplici iluminatorul la care nu te-ai fi gândit (galerie foto)

Orice femeie are un produs cosmetic la care pur şi simplu nu poate renunţa. Acelaşi lucru putem spune şi de illuminator, singurul produs care ne luminează şi ne accentuează trăsăturile. Îl aplicăm pe pomeţi, în zona arcadei, ba chiar pe vârful nasului. Cu toate astea, iată şapte locuri unde mai poţi aplica iluminatorul, la care nu te-ai fi aşteptat să funcţioneze.

Pe funte. Unul dintre secretele sezonului rece pentru un aspect luminos al pielii este iluminatorul. Aplică-l pe zona centrală a frunţii şi estompează surplusul cu ajutorul unei pensule. De asemenea, poţi încerca să aplici iluminatorul înainte de fondul de ten pentru o strălucire aparte.

În colţul intern al ochiului. Cine are nevoie de cafea pentru a masca oboseala când poţi opta pentru o nuanţă soft de auriu sau mov pe care să o aplici în colţul intern al ochiului. Îţi va oferi un look fresh, chiar dacă nu ai apucat să te odihneşti suficient.

Oriunde pe faţă. În general, trebuie să accentuezi zonele pe care vrei să le scoţi în evidenţă şi care consideri că îţi subliniază trăsăturile. Pentru a oferi tenului o strălucire intensă, poţi amesteca primerul cu câteva picături de iluminator lichid, iar rezultatul să-l aplici pe faţă.

Pe decolteu. Aplică produsul în special zona claviculei pentru mai multă strălucire şi, pe lângă asta, vei obţine şi un efect de alungire.

Pe umeri. La fel ca în cazul luminării tenului, poţi amesteca iluminatorul lichid cu loţiunea ta de corp, iar mai apoi să o aplici în zonele pe care vrei să le scoţi în evidenţă.

Pe cuticule. Deşi poate părea ciudat, aplicând illuminator pe cuticule poţi evidenţia manichiura şi, pe lângă asta, poţi obţine şi un efect de alungire al degetelor.

Pe picioare. Aşa cum alegem să ne conturăm nasul folosind illuminator, la fel putem face şi cu picioarele. Pentru un efect de alungire şi subţiere, aplică produsul pe centrul piciorului.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: machiaj , iluminator , zone