Anca Serea, pentru prima dată în viaţă la un tratament de întinerire a tenului

  • 241 afişări
13 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Anca Serea, pentru prima dată în viaţă la un tratament de întinerire a tenului

Galerie foto

Anca Serea, pentru prima dată în viaţă la un tratament de întinerire a tenului Anca Serea, pentru prima dată în viaţă la un tratament de întinerire a tenului Anca Serea, pentru prima dată în viaţă la un tratament de întinerire a tenului Anca Serea, pentru prima dată în viaţă la un tratament de întinerire a tenului

Anca Serea a apelat pentru prima dată în viaţă la un tratament profesional de întinerire a tenului. Frumoasa vedetă, mamă a cinci copii, a dorit să trateze problema ereditară a cearcănelor şi să întinerească zona din jurul ochilor, însă fără a apela la injecţii, operaţie sau orice altă metodă invazivă.

A găsit soluţia naturală, dar extrem de eficientă. Mai exact, ULTRAFORMER 3, un tratament de ultimă generaţie,  ce oferă lifting nechirurgical al pielii din zona periorbitală şi tratează şanţurile nasolabiale, dar şi lifting facial şi remodelare corporală, proceduri total neinvazive şi cu rezultate care durează chiar şi un an după o singură şedinţă.

Este acelaşi tratament pe care l-au urmat şi alte vedete îndrăgite din România precum Carmen Brumă, Cătălin Botezatu, Ileana Badiu, Albertina Ionescu sau Adina Halas.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tratament , ten , tratare , anca serea