Andreea Marin, schimbare spectaculoasă de look! A mărturisit că are fire albe de la 18 ani

  • 6216 afişări
16 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Andreea Marin, schimbare spectaculoasă de look! A mărturisit că are fire albe de la 18 ani

Galerie foto

Andreea Marin, la New York, cu Violeta. “Fotograful meu personal”. Ce poze i-a făcut fetiţaAndreea Marin, la New York, cu Violeta. “Fotograful meu personal”. Ce poze i-a făcut fetiţaAndreea Marin, la New York, cu Violeta. “Fotograful meu personal”. Ce poze i-a făcut fetiţaAndreea Marin, la New York, cu Violeta. “Fotograful meu personal”. Ce poze i-a făcut fetiţa

Andreea Marin a optat pentru o schimbare de look şi, aşa cum i-a obişnuit pe fanii săi, nu a ezitat să îi pună la curent cu noua sa coafură.

Vedeta nu doar că s-a pozat cu o perucă grizonată, ci le-a şi mărturisit fanilor că se vopseşte încă de la vârsta de 18 ani pentru a ascunde firele albe.

“Fugim de firele de păr alb, nu-i aşa? Eu le am încă de la 18 ani si le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci … restul podoabei capilare?!

Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă aşteptam, dar e foarte interesantă şi … îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune “nu”. Încearcă ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!” a afirmat Andreea Marin.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!