Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism şi styling la cele mai înalte standarde

  • 153 afişări
12 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism şi styling la cele mai înalte standarde

Galerie foto

Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism şi styling la cele mai înalte standarde  (galerie foto)Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism şi styling la cele mai înalte standarde  (galerie foto)Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism şi styling la cele mai înalte standarde  (galerie foto)Artist Salon & Academy – Pasiune, profesionalism şi styling la cele mai înalte standarde  (galerie foto)

Consacrat drept unul dintre cei mai buni colorişti ai lumii şi cel mai premiat hairstylist din România, Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist , încurajează adoptarea unor lookuri “semnătură“, prin care să îţi exprimi individualitatea într-un mod cât mai personal.

Artist Salon & Academy a dezvăluit noua colecţie Identity, centrată pe identitate şi modul în care îţi poţi evidenţia personalitatea. Look-ul pe care îl adopţi este cu siguranţă o extensie a personalităţii tale!

De peste 15 ani, Lucian Busuioc oferă excelenţă în hairstyling. Recent, acesta şi-a mutat salonul într-o nouă locaţie, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 42 A. Prin ce se diferenţiază Artist Salon & Academy? Pasiune, profesionalism, şi cele mai bune produse de îngrijire şi styling disponibile pe piaţă. Când spui Lucian Busuioc, spui Wella Professionals şi ghd.

Produsele folosite de Lucian Busuioc şi echipa de la Artist Salon & Academy îţi oferă posibilităţi infinite de styling fără a compromite sănătatea părului tău. La care se adaugă şi abilitatea de a exprima cât mai fidel individualitatea fiecărui client în parte.

Depăşeşte orice bariere ale creativităţii şi hairstylingului cu produsele inovatoare din gama Fusion şi cu ajutorul stylerelor ghd pentru un look ultrapersonalizat.

            La Artist Salon & Academy te vei bucura de atenţia şi profesionalismul stiliştilor de renume, dar şi de o serie de produse de îngrijire şi de styling de cea mai înaltă calitate!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!