Corina Caragea, secretul unui păr perfect. A dezvăluit "reţeta miraculoasă"

  • 484 afişări
01 august 2018


Corina Caragea, secretul unui păr perfect. A dezvăluit "reţeta miraculoasă"

Galerie foto

Corina Caragea, secretul unui păr perfect. A dezvăluit "reţeta miraculoasă"Corina Caragea, secretul unui păr perfect. A dezvăluit "reţeta miraculoasă"Corina Caragea, secretul unui păr perfect. A dezvăluit "reţeta miraculoasă"Corina Caragea, secretul unui păr perfect. A dezvăluit "reţeta miraculoasă"
 
Corina Caragea a dezvăluit pe blogul personal care este secretul părului ei lung şi strălucitor. 
 
Foto: Facebook
Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV spune că este o moştenire genetică pe care doar o întreţine cu o mască preparată de ea acasă.
 
„Pentru că mulţi dintre voi m-aţi întrebat, unii chiar m-aţi certat că nu dezvălui reţetă miraculoasă, hai să ne lămurim. Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect şi că sunt în poziţia în care să dau sfaturi. Am doar o moştenire genetică pe care o întreţin. Nu cred în produsele „miraculoase”, care să mă transforme peste noapte. Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat şi tuns la vârfuri la timp. Aceştia sunt primii păşi pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roşu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări şi alte ataşamente false.
 
Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o masca naturală atunci când , că în viaţă oricărui om, am perioade în care îmi cade în mod alarmant, de exemplu. Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenuşuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă şi vitamina E. Gramajele diferă în funcţie de podoabă capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata şi colorată, dar na, baba suferă la frumuseţe. Lăsând glumă la o parte, pe mine chiar m-a ajutat această combinaţie. Alături desigur de protecţia pe care i-o ofer părului meu – să îl spăl, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar şi în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling şi să nu îl chinui cu transformări bruşte,” a scris Corina Caragea, pe blogul ei.
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: corina caragea , par frumos