Vrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi Pascu

  • 255 afişări

Vrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi Pascu

11 decembrie 2017

Galerie foto

Vrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi PascuVrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi PascuVrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi PascuVrei transformare radicală de look pentru Sărbători? Iată ce recomandă Cristi Pascu

Statisticile arată că din ce în ce mai multe doamne şi domnişoare optează pentru transformări radicale tocmai în preajma Sărbătorilor şi a petrecerilor de Anul Nou. Celebrul hairstylist Cristi Pascu îţi spune care sunt transformările în trend în acest an.

Perucile

“Cea mai simplă variantă pentru a obţine o transformare radicală sunt perucile. Femeile vor alege mereu peruci care vin în contrast cu nuanţa naturală a părului. Blondele vor alege să fie brunete şi invers, însă nu este o regulă. Sunt în trend perucile gri sau cele albastru-electric. În acest sezon se poartă şi perucile asimetrice, cu tăieturi geometrice, în lungimi dintre cele mai diferite”, spune Cristi Pascu.

Extensiile

“În special în luna decembrie femeile vor să facă o schimbare de look îndrăzneaţă, ceva ce nu au făcut tot timpul anului, iar extensiile sunt o opţiune în acest sens. Doamnele cu părul scurt vor apela la extensii lungi pentru a afişa o coafură elaborată în noaptea de Revelion. Foarte multe cliente cer vopsirea părului în culori vii, astfel că nu ar fi exclus să vedem multe doamne vopsite chiar fuchsia în această perioadă”, adaugă Cristi Pascu,

Liquid Gold sau Liquid Silver

“Acest trend constă în aplicarea pe păr a unei pelicule aurii sau argintii, care se obţine prin amestecarea gelului de păr cu produse de machiaj aurii sau argintii. Se obţine astfel o pastă care se aplica de păr cu o pensulă, întocmai ca o vopsea. Arată spectaculos şi va garanta o apariţie memorabilă. Pasta se înlătura uşor la spălare”, ne informează Cristi Pascu.

 

Glitter

“Pentru doamnele care nu apelează la niciuna dintre variantele de mai sus, dar îşi doresc totuşi ceva nou… există glitter-ul. Puţin glitter în păr va aduce un plus de nonconformism unei coafuri clasice. În ultima perioadă asistăm la o confluenţă între cele două domenii, make-up şi hairstyle, iar rezultatele pot fi spectaculoase”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentaţi hairstylişti de la noi, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” şi al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă şi lansează noi talente în industria frumuseţii.

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cristi pascu , coafura , speciala , sarbatori