Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018

  • 46 afişări
08 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018

Galerie foto

Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018 (galerie foto)Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018 (galerie foto)Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018 (galerie foto)Ce produse de make-up a folosit actorul Daniel Kaluuya pentru apariţia de la Oscar 2018 (galerie foto)

Dacă pe covorul roşu la gala Oscar 2018 am admirat machiajele şi coafurile celor mai îndrăgite actriţe, nu putem trece peste apariţia lui Daniel Kaluuya.

Protagonistul filmului Black Panther a avut o apariţie inedită pe covorul roşu la cea de-a 90-a gală Oscar. Actorul a vrut să aibă un look impecabil aşa că, s-a lăsat pe mâna profesioniştilor care l-au machiat, evident, într-o manieră decentă şi naturală, cât să-i acopere anumite imperfecţiuni şi să obţină un glow natural.

Pentru machiajul lui Daniel Kaluuya, make-up artisul Amber Amos a folosit fondul de ten Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation din gama Fenty by Rihanna, amestecând nuanţele 480 şi 490.

Fotografia a fost postată pe pagina de Instagram a brandului de prodise cosmetice, cu descrierea “Cine spune că bărbaţii nu folosesc #FENTYBEAUTY?!”.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: oscar 2018 , daniel kaluuya , machiaj