Ce produse de make-up a folosit Beyonce pentru apariţia impecabilă de la Coachella

  • 311 afişări
18 aprilie 2018
Ce produse de make-up a folosit Beyonce pentru apariţia impecabilă de la Coachella

Galerie foto

Ce produse de make-up a folosit Beyonce pentru apariţia impecabilă de la Coachella (galerie foto)Ce produse de make-up a folosit Beyonce pentru apariţia impecabilă de la Coachella (galerie foto)Ce produse de make-up a folosit Beyonce pentru apariţia impecabilă de la Coachella (galerie foto)Ce produse de make-up a folosit Beyonce pentru apariţia impecabilă de la Coachella (galerie foto)

Beyonce a uimit pe toată lumea cu apariţia sa impecabilă de la Coachella. Artista a făcut furori nu doar prin spectacolul pe care l-a susţinut, ci şi prin felul în care a arătat.

Cele cinci ţinute pe care le-a avut au fost principalul subiect de discuţie însă, nici machiajul nu a scăpat. Deşi toată lumea a crezut că make-up-ul a costat o avere, se pare că artista nu a folosit produse extraordinar de scumpe.

Sir John, make-up artistul lui Beyonce a explicat cum a realizat machiajul artistei, dar ş ice produse a folosit.

“Pentru ochi, am folosit un strat subţire de pudră, de la Lemonhead, pe toată pleoapa, cu un accent de Dust Penny Spacepaste în mijloc. Apoi am aplicat o linie de tuş, pentru a obţine efectul de cat eye, utilizând M.A.C Fluidline Gel. În partea de jos am folosit un creion maron. Am terminat cu L’Oreal Lash Paradise Mascara. Pentru buze, am ales L’Oreal Pro Matte Les Chocolats Lipstick parfumat, într-o culoare de maro rozaliu. Am vrut ca pielea ei să fie bronzată şi super-strălucitoare. M-am concentrat ca zona T să fie mată şi am folosit Tom Ford Bronzing Powder pe această zonă”, a dezvăluit Sir John.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: beyonce , coachella