Cea mai trendy nuanţă de make-up din anul 2018. 5 produse care să te ajute să-ţi completezi machiajul

  • 141 afişări
15 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Cea mai trendy nuanţă de make-up din anul 2018. 5 produse care să te ajute să-ţi completezi machiajul

Galerie foto

Cea mai trendy nuanţă de make-up din anul 2018. 5 produse care să te ajute să-ţi completezi machiajul (galerie foto)Cea mai trendy nuanţă de make-up din anul 2018. 5 produse care să te ajute să-ţi completezi machiajul (galerie foto)Cea mai trendy nuanţă de make-up din anul 2018. 5 produse care să te ajute să-ţi completezi machiajul (galerie foto)Cea mai trendy nuanţă de make-up din anul 2018. 5 produse care să te ajute să-ţi completezi machiajul (galerie foto)

Pentru anul 2018, Institutul Pantone a desemnat nuanţa Ultra Violet culoarea anului aşa că, pentru noul sezon, trebuie să ne pregătim nu doar piesele vestimentare, ci şi să ne completăm trusa de produse cosmetice cu această nuanţă.

Trebuie să recunoaştem că printre tonurile de culoare derivate din Ultra Violet, niciuna nu ne-a atras atenţia atât de mult cum a făcut-o nuanţa lila. Cu un aspect ultra delicat, celebrităţi precum Rihanna, Olivia Culpo, Joan Smalls sau Shay Mitchell s-au bucurat de un make-up completat de această nuanţă, pe covorul roşu.

Iată câteva produse care reprezintă un must have în acest an şi care trebuie să se regăsească în trusa ta de cosmetice.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lila , pantone , machiaj