Cele mai bune creme anti-aging pe care să le încerci în 2019

  • 452 afişări
04 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cele mai bune creme anti-aging pe care să le încerci în 2019

Galerie foto

 Creme anti-aging în 2019 Creme anti-aging în 2019 Creme anti-aging în 2019 Creme anti-aging în 2019
În fiecare an, noi produse apar pe piaţă, ceea ce ne îngreunează puţin situaţia. Trebuie să recunoaştem că oricât de multe produse am încerca şi oricât de sigure am fi de ele, tot suntem curioase şi de rezultatele pe care le putem obţine cu ajutorul altora, făcând astfel o comparaţie şi alegând ceea ce ne place şi ni se potriveşte mai mult. 
 
Procesul de îmbătrânire este ceva normal, natural şi, fiecare dintre noi, trebuie să aibă curajul să-şi îmbrăţişeze şi să-şi accepte trăsăturile atinse de trecerea anilor. Bineînţeles, pe lângă toată această acceptare, ideală pentru moralul fiecăruia dintre noi, trebuie să existe şi o rutină de îngrijire care să te facă să scapi de ridurile din jurul ochilor sau a gurii sau să le diminuezi pe cele de expresie.
 
De-a lungul timpului am testat, am stat de vorbă cu dermatologi, make-up artişti şi am aflat care sunt cele mai bune produse anti-aging, atât pentru prevenirea ridurilor, cât şi pentru minimizarea lor. Iată câteva dintre produsele selectate de echipa ONE care să te inspire în anul 2018-2019.
 
Cea mai bună cremă pentru ochi: Neocutis Lumière. Principalul motiv pentru care acest produs se află în TOP-ul listei din acest an este că pur şi simplu funcţionează. Proteinele, factorii de creştere şi cafeina care luptă împotriva cearcănelor şi a zonelor negre din jurul ochilor sunt doar câteva dintre ingredientele care fac acest produs să fie unul special. Mai mult, acesta conţine ingrediente care menţine pielea din zona ochilor delicată, moale şi extrem de catifelată.
 
Cel mai bun tratament pentru pete: SkinMedica Lytera 2.0. Iată o loţiune care conţine un acid ce îndepărtează petele de pigmentare şi previne apariţia altora noi. Pe lângă apariţia ridurilor, un alt aspect care indică îmbătrânirea stă în aceste pete maro care apar pe piele, pe ten.
 
Cel mai bun tratament pentru riduri: SkinBetter Science AlphaRet Overnight Cream. Când vrei să scapi complet de riduri (lucru pe care orice femeie şi-l doreşte la un moment dat), produsele care conţin retinoizi sunt la mintea cocoşului. Aceste ingrediente ajută noile celule să iasă la suprafaţă, iar alături de acizi care exfoliază, mixul dintre cele două poate rezulta o piele fină şi catifelată.
 
Cel mai bun produs de peeling: Dr. Dennis Gross Alpha Beta Universal Daily. Acest produs ideal pentru peeling conţine un trio de acizi care îndepărtează celulele moarte pentru a dezvălui strălucirea care stă ascunsă sub acestea.
 
Cel mai bun şi cel mai ieftin tratament pentru riduri: RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream. Acest produs conţine o cantitate de retinol pe care orice dermatolog ţi-ar recomanda-o, fiind unul dintre ingredientele care te poate ajuta să-ţi scoţi în evidenţă tenul.
 
Cel mai bun ser pentru riduri: Caudalie Premier Cru. Puţin mai piperat la preţ, dar cu un efect garntat, acest produs este ideal pentru ”o rutină anti-aging”. Ce ne place la acest produs? Are SPF ridicat şi, orice femeie ştie cât de importantă este prezenţa factorului de protecţie solară în produsele cosmetice sau pur şi simplu, în viaţa de zi cu zi.
 
Cel mai bun gel pentru riduri: Estee Lauder Perfectionist Pro Instant Wrinkle Filler with Tri-Polymer Blend. Ştiţi filtrele acelea de pe Instagram sau din programele de editare la care apelăm atunci când imperfecţiunile îşi fac apariţia pe ten? Ei bine, noi l-am găsit in real life. Pe lângă faptul că oferă ridurilor un efect de umplere instant, acestea nu mai sunt atât de pronunţate.
 
Foto:123rf

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: produse 2019