Cine este, oficial, cea mai frumoasă femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle?

  • 351 afişări
06 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Cine este, oficial, cea mai frumoasă femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle?

Galerie foto

Cine este, oficial, cea mai frumoasă femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle? (galerie foto)Cine este, oficial, cea mai frumoasă femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle? (galerie foto)Cine este, oficial, cea mai frumoasă femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle? (galerie foto)Cine este, oficial, cea mai frumoasă femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle? (galerie foto)

Specialiştii în chirurgie estetică din Marea Britanie au realizat un top al celor mai atrăgătoare femei din Palatul Buckingham.

Viitoarea soţie a Prinţului Harry a detronat-o nu doar pe Kate Middleton, ci şi pe Zara Phillips, Prinţesa Beatrice şi Prinţesa Eugeniem, aceasta având cea mai armonioasă faţă.

Luând ca reper un raport perfect al dispunerii şi formei ochilor, nasului şi bărbiei pe faţa feminină, chirurgul Julian De Silva, citat de DailyMail.co.uk a făcut un clasament al trăsăturilor faciale ale celor cinci membre ale familiei regale.

Pe primul lor se situează Meghan Markle, perfectă în proporţie de 87,4%, urmată de Kate Middleton cu un procentaj de 86,8%.

“Meghan are un nas aproape perfect sculptat, cu un scor de 98.5 %, poziţia ochilor este cum trebuie şi, în plus, are o bărbie superbă şi feminină, în formă de V sau de inimă. Kate are un spaţiu perfect între nas şi buze şi altul la fel de armonios între ochi. A punctat mai puţin decât Meghan din cauza bărbiei şi a liniei maxilarului, mai puţin apropiate de cele perfecte”, a spus expertul.

Pe locul trei se află Zara Phillips, cu 81,6%, urmată de Prinţesa Beatrice cu 80,7%, iar pe ultimul loc se află Prinţesa Eugenie, cu 79,3%.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!