Bretonul – indrazneste si reinventeaza-ti tunsoarea

Bretonul – indrazneste si reinventeaza-ti tunsoarea

Bretonul – indrazneste si reinventeaza-ti tunsoarea

29 decembrie 2010 Elena Mihaila Redactor

De obicei, orice sezon nou cere si o schimbare. Iarnaaceasta bretonul revine in forta, perfect pentru orice femeieactiva, care are grija de ea. Cu toate acestea, bretonul nu estepentru toata lumea, trebuie sa indraznesti sa faci acest pas, darindrazneste "cu cap".

Sa-ti faci breton nu este o decizie usoara. Fie ca ai parul scurtsau lung, tot este dificil sa faci pasul decisiv. Asta pentru ca,ceea ce este taiat, este bun taiat, cel putin pentru operioada.

Inainte sa te duci la hair stylist-ul tau sa-i spui ca vrei bretonar trebui sa te documentezi sau sa stai un pic mai mult de vorba cuel. Afla ce breton se potriveste fetei tale si despre cum il potiaranja mai usor dupa. Daca nu ai un stilist pe care te poti baza,te ajutam noi.

Cui i se potriveste bretonul?

Sezonul acesta se poarta parul scurt sau mediu. Culoarea paruluitau nu conteaza mult, bretonul se potriveste oricum.

Daca ai firul gros si des il poti fila, iar daca il ai subtire saurar gandeste-te de doua ori inainte sa-l tai.

Bretonul trebuie evitat daca ai parul cret.

Tipuri de breton


Trebuie sa stii ca sunt mai multe tipuri de breton. Ceea ce esteimportant este ca el sa-ti puna trasaturile fetei in valoare, nu sale ascunda.

  • In primul rand este bretonul drept, simplu siclasic. Acesta se potriveste fetelor ovale si poate mascaun nas mai mare sau o frunte lata. Pentru o fata ingusta, are chiarsi un efect de largire. Daca ai un par lung si drept, este bretonulperfect.
  • Bretonul neregulat - in trepte - se potrivesteatat fetelor ovale, cat si celor rotunde. Daca ai parul mai rar sifin ca de pisicuta si vrei neaparat breton, acesta este celpotrivit pentru tine.
  • Bretonul intr-o parte este cel mai popular. Nutrebuie sa-l intretii mereu, chiar daca a crescut si nu ai timp sate duci la salon, poti sa il dai intr-o parte; este usor dearanjat. In plus, poate fi primul pas catre bretoanele de mai sus,daca inca nu te-ai decis. Bretonul intr-o parte se potrivestefetelor cu forma ovala sau patrata, iar restul parului tau va aratala fel de bine desfacut, dar si prins. Cu toate acestea, atentie,este de evitat daca aveti o fata lunga.
  • Pentru acelea dintre voi care vor o schimbare indrazneata, unbreton foarte scurt - potrivit tunsorilor pixie -este cheia succesului. Acest breton se potriveste cu un chip mic,rotund sau oval si in special daca doresti sa lungesti o fruntescurta.

Orice ai alege din cele patru tipuri de mai sus trebuie sa stiica un breton, oricand l-ai face, intinereste un chip si-l face maimisterios.

Urmareste galeria foto de mai jos si inspira-te din exemplulvedetelor care au indraznit sa faca o schimbare!

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!