Coafuri cu volum - ridica-le la inaltimea asteptarilor

Coafuri cu volum - ridica-le la inaltimea asteptarilor

Coafuri cu volum - ridica-le la inaltimea asteptarilor

16 iunie 2011 Luiza Burhai Redactor

Ne dorim coafuri cu volum si promisiunile ce vin odatacu aceste tunsori ce ne avantajeaza.

Conform numeroaselor studii, felul in care aratam si mai alescum ne "sta" parul are un impact major asupra starii de spirit si aincrederii noastre in farmecul personal. Asa cum ne spun sireclamele la sampon pentru par vopsit, un plus de volum saustralucire, podoaba capilara este cel mai important atuu infrumusete.

Probabil ca te-ai obisnuit sa depui mult efort in aranjareaparului si urmezi cu fiecare spalare pe cap un ritual laborios, cenu iti consuma doar timpul, ci si rezervele de energie siendorfine.

Lipsa de volum - blestemul parului drept

Sa ai un par drept si fin poate parea adesea o binecuvantarepentru purtatoarele de par cret, care se lupta in fiecare zi pentrua stapani coamele rebele. Insa cum ele au of-ul lor, si parul dreptisi are propriul blestem: lipsa de volum.

Desigur, brandurile de cosmetice scot sezon de sezon game desampon pentru volum, balsam, tratament de par ante si post-spalare,uleiurile naturale isi fac si ele partea lorde treaba iar sfaturile noastre de a evita placa si uscatorul depar te ajuta sa ai un par superb. Insa nu ai senzatia ca e preamare bataia de cap?

Oricat de importante ar fi aceste artificii pentru sanatatea sifrumusetea podoabei capilare, niciuna dintre aceste variante nu itipoate asigura vigoarea si volumul la care tanjesti. Esentialepentru parul drept sunt coafuri cu volum si tunsori creative carete ajuta sa maschezi neajunsurile parului tau.

Tunsori par drept pentru mai mult volum

Poate ai inteles pana acum ca atunci cand spun coafuri cu volumnu ma refer la cocuri elaborate, par tapat si fixativ faralimite.

Desi ele te pot scoate din incurcatura la ocazii speciale,trebuie sa ai in vedere faptul ca supunerea constanta a parului laaceste metode este o crima. Fixativul iti va imbacsi inevitabilparul, iar taparea acestuia necorespunzatoare cauzeaza ruperi,despicarea varfurilor si tocirea lor prematura.

Pentru a nu fi prada usoara pentru ele, adopta coafuri cu volum,puse in practica de tunsori pentru par drept sau fin. O tunsoarecorespunzatoare nu doar iti complimenteaza trasaturile, ci si aregrija ca podoaba capilara sa beneficieze de toate plusurile pe carepoate sa le ofere.

Asadar, o analiza elementara a tunsorilor pentru volum ne indicafaptul ca:

  • Lungimea parul influenteaza automat cat volum ai: daca aipar scurt sau porti tunsoarea bob, vei avea denumai de castigat la capitolul volum;
  • Parul tuns in trepte este un must pentru volum si face minuniatat pentru parul de dimensiune medie, cat si pentru purtatoarelede par lung;
  • Efecte vizuale sunt benefice pentru a da impresia de volum -poarta suvite cu un ton sau doua mai deschise decatculoarea ta de par;
  • Culoarea parului este un atuu in volum: cu cat parul taunatural este mai deschis (blond, saten deschis, roscat), cu atatbiologic, ai parul mai des, deci beneficiezi de mai multvolum;
  • Indrazneste sa porti breton este cel mai depret sfat pe care ti-l pot da, intrucat acest detaliu poate ascundelipsa de volum a parului. Indiferent daca alegi unul bogat si dreptsau unul lateral pana la barbie, efectul este garantat.

Coafuri cu volum

Coafarea unor astfel de tunsori devine apoi "regula de treisimpla": spalare, intretinere, uscare. Automat, parul se va "aseza"intr-o maniera care te va avantaja, iti va scoate la ivealasanatatea parului si volumul natural.

Evidentierea parului tuns in trepte trebuie avuta in vedere,pentru a accentua noua tunsoare pentru volum. Asadar, incearca saiti intorci varfurile in exterior pentru un look edgy, in interiorpentru a adopta o coafura clasica sau ravaseste-ti parul pentrufaimosul "beach look".

Iata propunerile mele pentru coafuri cu volum:

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafuri , tunsori , par drept , volum