Tunsori păr scurt: modele chic pentru orice stil

Tunsori păr scurt: modele chic pentru orice stil

11 noiembrie 2014 Luiza Burhai Redactor

Dacă ai păr scurt, atunci e o ocazie perfectă pentru e experimenta diverse forme, precum am văzut din seria de coafuri pentru păr scurt.

Tunsorile scurte în tendinţe sunt categoric cele prezentate pe covorul roşu de către celebrităţi. Rămân preferate cele purtate de-a lungul timpului de vedete precum Kate Winslet, Emma Watson sau Ginnifer Goodwin, Victoria Beckham, Charlize Theron sau Rihanna şi capătă notorietate stilurile purtate în 2014 de Carey Mulligan, Anne Hathaway, Morena Baccarin din serialul de succes Homeland sau de supermodelul Karlie Kloss. Cele mai stylish şi mai îndrăzneţe dintre vedete au adoptat şi patentat tunsori pentru păr scurt, reuşind să le poarte cu feminitate, încredere şi multă, multă atitudine.

Tunsori păr scurt

Dacă ai păr scurt, poţi opta pentru diverse coafuri cu forme simple şi texturi naturale, motiv pentru care şi tendinţele în materie de culoare de păr sesizează o predilecţie spre naturaleţe şi simplitate.

Există mai multe direcţii, toate păstrând aceeaşi trăsătură definitorie: lejeritatea.

Dacă te-ai hotărât în favoarea părului scurt, poţi să mergi pe tunsorile "garconne" sau "pixie", spre un look androgin, de inspiraţie punk rock.

Iată cum se face:

 

Tunsori păr scurt în funcţie de forma feţei

Părul scurt se potriveşte oricărui tip şi formă a feţei. Trebuie doar să ştii ce tunsori pentru păr scurt să alegi pentru a scoate în evidenţă diferite trăsături sau a masca posibile imperfecţiuni. De asemenea, aceste versatile tunsori pentru păr scurt se pretează atât pentru un par drept, cât şi pentru părul creţ.

Tunsoarea pixie

Una dintre cele mai controversate tunsori pentru păr scurt este cea pixie, făcută celebră de Emma Watson, Audrey Hepburn, Victoria Beckham, Halle Berry sau Natalie Portman.

Androgină, dar sexy, tunsoarea boyish întinereşte şi îmblânzeşte trăsăturile feţei, conturând o faţă ovală. Mai mult, se potriveşte perfect părului drept şi face minuni pentru purtătoarele de bucle, evidentiand un par sănătos şi trăsăturile proeminente ale feţei.

Tunsori bob scurte

Stiliştii s-au gândit la toate pentru a lansa femeilor provocarea de a purta părul scurt, iar prin tunsoarea bob scurt, eu aş spune că au reuşit. Îi putem spune "noul bob" şi descrie ca o tunsoare pentru păr între scurt şi mediu, o modalitate ingenioasă de coafare pentru ca tranziţia între diferitele lungimi să nu îţi afecteze look-ul.

Găseşte-ţi inspiraţia în tunsori pentru păr scurt promovate de Paris Hilton, Jenna Elfman, Hilary Swank, Kelly Osbourne, Keira Knightley sau Kellie Pickler. Această tunsoare este foarte versatilă, îţi permite să porţi breton şi se potriveşte unei feţe ovale sau pătrate, îndulcind chipul.

Tunsori păr scurt cu breton

Bretonul este întotdeauna dezbătut peste limitele suportabilului. Îndrăzneşte schimbarea şi foloseşte-te de un breton lung la aceste tunsori pentru păr scurt pentru a te obişnui cu noua imagine.

Aces tip de tunsori pentru păr scurt atrag atenţia de la o faţă rotundă şi sunt deosebit de apreciate de celebrităţi de peste hotare precum: Kate Winslet, Keri Hilson, Fantasia Barrino sau Rihanna.

Tunsori păr scurt ondulat

Părul scurt ondulat posedă un farmec aparte, de care celebrităţile sunt foarte conştiente. Dacă alegi o tunsoare scurtă cu breton mai lung, poţi urma exemplul Rihannei, Selenei Gomez sau al lui Keri Hilson şi să îţi ondulezi şuviţele mai lungi de pe coroană. Vei obţine un look elegant şi feminin.

Deşi majoritatea coafurilor, în general, se adresează femeilor cu părul lung, există numeroase modalităţi interesante de coafuri pentru păr scurt . Orice diferenţa schimbă total o coafură pentru păr scurt, astfel încât te poţi juca cu diferite produse cosmetice şi trece cu uşurinţă de la un look punk, la unul chic sau retro, inevitabil trecând şi prin boyfriend land.

Iată cele mai interesante propuneri de tunsori pentru păr scurt:

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: par scurt , tunsori , tendinte , par , celebritati , pixie