Coafuri care te întineresc. Cum te coafezi la 20, 30, 40 şi 50 de ani

  • 606 afişări
13 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Coafuri care te întineresc.  Cum te coafezi la 20, 30, 40 şi 50 de ani

Coafura  pe care o adopţi are un impact decisiv asupra look-ului  tău si, stii deja, ca unele frizuri pot adăuga ani buni pe faţa ta. Aşa că, atentie! Tunsoarea, nuanţa vopselei şi modul în care îţi aranjezi părul te pot ajuta să arăţi mai tânără chiar şi cu 10 ani!

Oana Moţoi, trainer ghd România, te învaţă câteva trucuri ca să arăţi mai tânără, dar şi cum trebuie să alegi hairstyle-ul potrivit pentru vârsta ta.

Dacă vrei să obţii un look mai fresh, aceste trucuri te vor ajuta cu siguranţă!

20 de ani

“În această perioadă, poţi experimenta o mulţime de opţiuni de styling. Recomand o abordare de tipul less is more. Lasă-ţi părul să se usuce în mod natural pentru un look cât mai fresh. Când vine vorba de coafat, este important să te concentrezi pe a sublinia textura părului şi a-i da mai multă mişcare. Ai grijă, prea mult volum te poate îmbătrâni. Ca tunsoare, trebuie să iei în considerare forma feţei. Acum este momentul să încerci o tunsoare pixie sau un breton scurt,” recomandă Oana Moţoi.

30 de ani

“Este o perioadă în care poţi adopta un hairstyle mai rafinat.  Optează pentru un bob asimetric – uşor de coafat, care îţi dă un aer de eleganţă.  Foloseşte un styler pentru a obţine bucle lejere cu un aspect natural. Când vine vorba de volum, focusul trebuie să fie acum pe vârfuri. Pentru că e musai ca ele să arate impecabil. Nuanţele mai deschise pot crea un look mai fresh. După vârsta de 30 de ai, părul devine mai tern aşa că poţi apela la produse care oferă strălucire,” mai precizează trainerul ghd România.

40 de ani

“Aceasta este perioada potrivită pentru a-ţi găsi un aşa zis look semnătură – care te avantajează şi îţi completează personalitatea. Bretonul dă un aer fresh, dar sofisticat. La fel şi un bob lung, perfect coafat. Indiferent de hairstyle, ai grijă la volum – acesta poate oferi un aspect îmbătrânit. Focusul trebue să fie pe rădăcini şi nu pe zonele care încadrează faţa Suviţele mai deschise sunt un alt mod simplu de a arăta mai tânără,” mai spune specialistul ghd.

            Un păr sănătos va arăta cu siguranţă mai bine şi va fi mai uşor de coafat. Introdu în ritualul de îngrijire un ulei de păr care repară firul şi îi oferă un luciu natural.

50 de ani

"Foarte multe femei îşi tund părul scurt în această perioadă. Însă, părul lung este o alegere mult mai bună – acoperă anumite imperfecţiuni şi este asociat cu un look mai tineresc. Recomand bretonul - încadrează perfect faţa şi oferă un aer rafinat. Un bob scurt cu o cărare asimetrică este o altă alegere perfectă pentru femeile de peste 50 de ani,” este de părere Oana Moţoi.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafuri care intineresc , tunsori