Coafuri de vacanţă recomandate de stilişti

  • 208 afişări
26 iunie 2018 Alexandra Necsoiu
Coafuri de vacanţă recomandate de stilişti

Gata! Am aşteptat destul, e vremea concediilor, a vacanţelor însorite şi pline de bucurie.  Şi da, nu uităm nici în vacanţă să avem grijă de noi, de părul nostru. De aceea, fă loc în bagajul tău şi produselor cu protecţie UV, care sunt obligatorii, mai ales dacă îţi expui părul la soare. În plus, poţi apela cu încredere la eşarfe sau pălării pentru a-ţi proteja părul. Unde mai pui că vei fi şi chic! Dar cel mai important lucru într-o zi de vară este hidratarea. Aşa că, după o zi de plajă trebuie să foloseşti produse special create în acest sens. Stiliştii Londa Professional îţi oferă câteva sugestii. 
 

          Bucle răsfirate, cocuri lejere, cozi şi codiţe

 
„Pentru a obţine bucle lejere, lasă părul să se usuce natural, după ce ai aplicat mai întâi un produs de hidratare leave-in. Sau, cu ajutorul unui ondulator mare, poţi obţine bucle definite. Pentru vacanţă, recomand coafuri dezordonate, de tipul beach waves, cocuri lejere sau împletituri –codiţe sau cozi.”, spune Corina Cristea, membru în echipa Londa New Talent. Un alt membru al echipei, Cătălin Şerban, recomandă pentru un look reuşit, folosirea unui produs intens hidratant, cum este uleiul uscat. 
 

          Un look natural e un look îngrijit, frumos

 
„Persoanele cu un păr ondulat ar putea alege o coafură cu bucle. Pentru a obţine acest look, de mare ajutor este spuma de păr. O aplici pe părul ud şi apoi îl usuci cu difuzorul. Astfel, păstrezi textura naturală a părului. Dacă vrei o coafură finisată, foloseşte un fixativ uşor, pentru a nu încărca părul. Pentru persoanele cu părul poros recomand stylingul cu împletituri”, este de părere Ligia Lăscuş, membru în echipa Londa New Talent.
 
„În vacanţă, încearcă să optezi pentru un look natural. Nu te încărca cu produse inutile: ia cu tine în bagaj doar câteva produse de îngrijire, un fixativ uşor şi un spray pentru volum, cu protecţie termică”, recomandă Laura Ionaşcu, membru în echipa Londa New Talent.
 
Cristina Parinică, membru în echipa Londa New Talent recomandă  fiecărei femei să-şi poarte părul cât mai natural, oferind un timp de relaxare şi refacere, prin uscarea lui într-o manieră cât mai simplă. Lasă-i libertate părului tău!
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: recomandare , par , vacanta , stilisti