Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani. "Nu m-am simţit niciodată frumoasă"

  • 274 afişări
08 martie 2018
Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani. "Nu m-am simţit niciodată frumoasă"

Galerie foto

Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani (galerie foto)Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani (galerie foto)Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani (galerie foto)Cum arată Helen Mirren nemachiată, la 72 de ani (galerie foto)

Helen Mirren a avut o apariţie impresionantă pe covorul roşu la gala Oscar 2018. Înainte de grandiosul eveniment, actriţa a postat pe Instagram o fotografie în care apare nemachiată, urmând să se lase pe mâna stiliştilor.

Actriţa în vârstă de 72 de ani a apărut pe covorul roşu într-o rochie albastră creată de Louis Vuitton, alături de un machiaj discret, dar care să-I evidenţieze trăsăturile.

Într-un interviu pentru „The Daily Telegraph“, a mărturisit că toată viaţa s-a luptat cu nesiguranţa cauzată de felul în care arată, în ciuda carierei memorabile pe care o are.

„Am trăit cu îndoieli toată viaţa şi încă o fac. Îmi amintesc că aveam şi atacuri de panică din această cauză. Pentru că nu m-am considerat şi nu m-am simţit niciodată frumoasă. Sunt oameni frumoşi şi sunt destul de obiectivă încât să realizez că nu mă număr printre ei“, a mărturisit actriţa, potrivit Adevărul.

Helen Mirren a precizat că nu i-au plăcut o mulţime de lucruri la propria persoană când a devenit celebră, în anii ’60, însă acum recunoaşte că altele sunt aspectele pe care pune preţ:  „Acum, pentru mine contează mai mult înţelepciunea şi inteligenţa şi mai puţin modul în care arăt. Dar nu mă simt suficient de inteligentă sau amuzantă.“

Foto: Instagram, Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actrita , helen mirren , fara machiaj