Cum foloseşti rujul de culoare închisă

  • 2407 afişări
Cum foloseşti rujul de culoare închisă

20 noiembrie 2015 Laura Vasilache

Una dintre marile atracţii ale acestui sezon este rujul de culoare închisă.

Oferă-ţi posibilitatea de a purta ruj de culoare închisă, fiindcă este atracţia sezonului de toamnă. Tonurile închise, cum ar fi bleumarin, vişiniu şi negru sunt perfecte pentru a-ţi transforma buzele în nişte ,,vampy lips’’.

Rujul de culoare închisă nu reprezintă un must-have, este rezervat doar pentru femeile îndrăzneţe - ca să foloseşti rujuri de acest gen, este necesar să faci un pas îndrăzneţ în ceea ce priveşte ritualul tău de frumuseţe.

Aceste culori avantajează orice tip de ten. Să găseşti nuanţa potrivită  este foarte simplu, atâta timp cât ştii cât de îndrăzneaţă eşti. 

Îţi poţi cumpăra rujurile de la orice brand cunoscut, ai foarte multe opţiuni. De la nuanţa de vin roşu, la cea albastră din miezul nopţii, niciuna nu este în afara limitelor. Poţi folosi rujul de culoare închisă atât seara, cât şi în timpul zilei – ai nevoie doar de curaj şi grijă în ceea ce priveşte ţinuta şi contextul în care vrei să-l porţi.

Nu te gândi că îi vei intimida pe cei din jurul tău dacă încerci culorile închise, ci că vei fi diferită şi te vei distra. Cu toate acestea, să fii sigură de nuanţa  potrivită pentru tonul pielii tale. Există aproximativ patru nuanţe închise de ruj (negrul nu este inclus) : roz, maro, albastru şi roşu. Nuanţele de roz sunt potrivite pentru culorile deschise ale ochilor, în timp ce fetelor cu ochii căprui li se potrivesc nuanţele de maro. Tonurile de albastru sunt versatile, aşadar se potrivesc pentru orice fel de ochi. Iar fetelor cu părul închis la culoare le stă bine cu ruj roşu.

O altă provocare este aplicarea rujului. Pentru un look de durată, se aplică cu o pensulă de buze. Ca să aplici corect rujul, trebuie să începi de la colţurile gurii.

 

Treci peste temerile acestui trend îndrăzneţ – este un mod de a ieşi în evidenţă, trebuie doar să ai încredere în tine şi să te pui în valoare.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ruj , beauty