Cum ne corectăm imperfecţiunile zâmbetului

  • 76 afişări
18 ianuarie 2018
Cum ne corectăm imperfecţiunile zâmbetului

Se spune că zâmbetul este contagios. Dacă zâmbim, chiar şi fără motiv, ne vom simţi mai bine şi îi vom determina şi pe cei din jurul nostru să facă acelaşi lucru. Dar cum ar fi să ne dorim să zâmbim mereu, fiind conştienţi că dinţii noştri arată perfect?

Estetica dentară este acea parte a medicinei stomatologice responsabilă cu îmbunătăţirea aspectului danturii, prin soluţii precum: tratamente cu faţete dentare, aparat ortodontic sau coroane dentare. Piaţa serviciilor de estetică dentară este în continuă creştere, iar una dintre metodele preferate de către români pentru a-şi corecta imperfecţiunile zâmbetului este faţetarea dinţilor.

“Cererea pentru serviciile de estetică dentară s-a dublat în ultimii 2 ani şi continuă să se dezvolte. Ne bucură faptul că oamenii sunt din ce în se mai informaţi şi mai preocupaţi să-şi îmbunătăţească aspectul danturii, inclusiv bărbaţii – în anul 2017 am observat o creştere cu 25% a numărului de bărbaţi care apelează la astfel de servicii, raportat la anul trecut. Tot în 2017 am înregistrat o creştere de 15% a cererii de faţete dentare comparativ cu 2016. Clinica noastră pune accentul pe tratamente moderne, minim invazive şi nedureroase, care să sporească siguranţa şi confortul pacienţilor. Cu ajutorul faţetelor dentare, putem corecta cu uşurinţă o gamă variată de imperfecţiuni estetice ale zâmbetului, de la forma dinţilor, spaţiile interdentare mici, marmoraţii, până la denivelări inestetice sau nuanţa dinţilor.“ a declarat Dr. Adriana Lucia Celebidache, medic primar dentist şi CEO Dentexcela3.

Faţetele dentare Lumineers sunt cel mai modern tip de faţete de pe piaţă şi reprezintă calea cea mai uşoară către un zambet frumos, natural, luminos şi permanent alb. Cu ajutorul lor se obţin cele mai fizionomice restaurări ale danturii, acestea fiind realizate din porţelan şi având o grosime de doar 0,2 mm, cât o lentilă de contact. Comparativ cu faţetele clasice, aplicarea lor durează mult mai puţin (1-2 şedinţe) şi nu necesită şlefuirea dinţilor naturali, asigurând astfel conservarea structurii dentare şi reversibilitatea tratamentului (pot fi înlăturate oricând fără a afecta dintele). Acestea se lipesc etanş cu un ciment special în funcţie de culoarea dorită, fără anestezie, neprovocând nicio sensibilitate la nivelul danturii sau reacţie alergică. Faţetele au o garanţie de 10 de ani, sunt uşor de întreţinut şi foarte rezistente la pete. 

Datorită investiţiilor realizate de-a lungul anilor în achiziţia de lasere şi în pregătirea medicilor în utilizarea lor, aproximativ 90% dintre tratamentele dentare acordate în cadrul clinicii sunt realizate prin această metodă, inclusiv tratamentul cariei şi parodontoza. Avantajele terapeutice sunt numeroase, de la reducerea timpului de tratament şi a numărului de şedinţe, reducerea durerii şi disconfortului, sterilizarea în procent de 99,9% a zonei tratate (faţă de 60% în tratamentele clasice), până la împiedicarea recidivelor afecţiunilor şi vindecarea mai rapidă a ţesuturilor. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: zambet , dinti , tratament