Cum reuşeşte Tania Budi să se menţină tânără, fără operaţii estetice, la 50 de ani. Trucurile ei de frumuseţe

  • 2569 afişări
06 martie 2018

Cum reuşeşte Tania Budi să se menţină tânără, fără operaţii estetice, la 50 de ani. Trucurile ei de frumuseţe

Galerie foto

Cum reuşeşte Tania Budi să se menţină tânără, fără operaţii estetice, la 50 de ani. Trucurile ei de frumuseţeCum reuşeşte Tania Budi să se menţină tânără, fără operaţii estetice, la 50 de ani. Trucurile ei de frumuseţeCum reuşeşte Tania Budi să se menţină tânără, fără operaţii estetice, la 50 de ani. Trucurile ei de frumuseţeCum reuşeşte Tania Budi să se menţină tânără, fără operaţii estetice, la 50 de ani. Trucurile ei de frumuseţe


Tania Budi arată extraordinar şi nu operaţiile estetice o ajută să se menţină în formă, ci o îngrijire personală şi o dietă echilibrată.

”Nu cred în operaţiile estetice pentru că deformează faţa, nu mai eşti tu după operaţii şi atâta vreme cât preventiv ai grijă de riduri, de hidratare profundă săptămânală, n-ai cum să îmbătrâneşti. Dar numai să ai grijă. Atâta timp cât săptămânal faci un tratament de hidratare sau la zece zile, nu are cum să-ţi îmbătrânească tenul, pentru că rămâne hidratat şi proaspăt, fresh, are prospeţimea aia.

Eu nu prea am timp, eu îmi fac şi o dată la trei săptămâni. Acum cred că nu mi-am făcut de doua luni”, a spus Tania pentru b1.ro.

Pe lângă acest lucru, diva are grijă ca din alimentaţia ei să scoată uleiurile, grăsimile şi mai ales prăjelile.

„O mai ajut pe mama în bucătărie, mai scot uleiul, mai scot grăsimile, nu o las să prăjească mai nimic. Acum câţiva ani ştiu că deschideam oala cu sarmale şi jumătate se ducea aşa, din oală, nu le puneam în farfurie. Acum mai iau una, două, poate trei”, a adăugat Tania.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tania budi , operatii estetice