Cum să ai o coafură rezistentă toamna

  • 195 afişări
12 octombrie 2017 Alexandra Necsoiu
Cum să ai o coafură rezistentă toamna

Sezonul rece vine cu vânt, ploi şi răcoare, ceea ce ne determină să purtăm uneori şapcă, glugă sau alte tipuri de accesorii pentru a ne feri de capriciile vremii. Coafura este cea care are cel mai mult de suferit în acest caz. Specialiştii ne recomandă să folosim produse de calitate, dedicate rezistenţei coafurii, care să ne ajute să avem mereu un look proaspăt şi natural, indiferent de condiţiile meteo.

Ioana Hăndăbuţ – specialist Profihairshop vine cu recomandarea a 3 produse de styling de care cu siguranţă ai nevoie toamna aceasta:

 

  1. Spuma pentru volum cu fixare puternică

Obţine coafuri pline de volum, cu aspect natural şi care să reziste cu brio în faţa rafalelor de vânt. Spuma pentru volum cu fixare puternică combate efectul de electrizare şi oferă părului elasticitate. Aplică produsul uniform, apoi coafează parul aşa cum îţi place cel mai mult.

  1. Fixativul cu fixare foarte puternică

Fixativul este un must have atunci când vorbim de coafuri rezistente. Important este ca produsul să fie unul profesionist şi cu uscare ultra rapidă. Aplică-l corect, respectiv pe toate straturile părului. Multe dintre noi aplicăm fixativul doar la suprafaţă şi astfel straturile de dedesubt îşi pierd volumul imediat. Foloseşte produse de coafare cu aspect mat dacă ai părul deschis la culoare, pentru a-ţi păstra culoarea firului de păr exact aşa cum este el.

  1. Ceara de păr cu fixare puternică

Ceara de păr este uşor de transportat şi de folosit, iar efectele sunt vizibile imediat. Nu trebuie să le lipsească în primul rând persoanelor care au părul scurt şi foarte texturat. Ceara se aplică manual de-a lungul firului de păr, în cantităţi mici. Coafura va deveni finisată şi, cel mai important, va rezista toată ziua. Dacă ai părul închis la culoare şi firul mai gros, foloseşte produse cu textură cremoasă, cum ar fi ceara de păr.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafura , toamna , produse , recomandare , profihairshop