Cum să foloseşti produsele cosmetice pentru a obţine sprâncene perfecte

  • 435 afişări
27 decembrie 2017
Cum să foloseşti produsele cosmetice pentru a obţine sprâncene perfecte

Galerie foto

Cum să foloseşti produsele cosmetice pentru a obţine sprâncene perfecte (galerie foto)Cum să foloseşti produsele cosmetice pentru a obţine sprâncene perfecte (galerie foto)Cum să foloseşti produsele cosmetice pentru a obţine sprâncene perfecte (galerie foto)Cum să foloseşti produsele cosmetice pentru a obţine sprâncene perfecte (galerie foto)
Una dintre cele mai mari provocări pentru o femeie este aceea de a obţine sprâncenele perfecte. Nu este deloc uşor, iar dacă nu foloseşti produsele potrivite, dar mai ales într-un mod potrivit, rezultatul poate fi un dezastru. Fiecare femeie îşi doreşte un look cât mai natural, iar acesta poate fi obţinut cu orice produs pentru sprâncene.
 
Creion de sprâncene. Creionul de sprâncene poate fi folosit atât pentru conturarea lor, cât şi pentru umplerea golurilor dintre fire. Pentru un look cât mai natural, foloseşte un creion ascuţit, în nuanţă cât mai apropiată de nuanţa sprâncenelor tale şi trasează linii tip fir cu fir. În felul acesta, poţi jongla şi cu intensitatea zonelor creionate. 
 
Dacă părul tău este blond, foloseşte un creion cu o nuanţă sau două mai închis pentru a le defini. Dacă ai părul închis la culoare, foloseşte un creion mai deschis cu o nuanţă sau două pentru a nu obţine un efect strident.
 
Fard de sprâncene. Fardul de sprâncene poate fi folosit pentru a umple golurile dintre firele de păr sau pentru a le accentua. Acesta creează o umbră pe sub firele de păr care le face să pară mai groase, mai dese şi mai definite. 
 
Optează pentru o paletă cu două nuanţe de fard, una mai închisă şi cealaltă mai deschisă şi o pensulă unghiulară şi aplică nuanţa deschisă la începutul sprâncenei şi pe cea închisă din centru spre coadă pentru un look definit.
 
Gel pentru sprâncene. Gelul pentru sprâncene oferă extra definire şi un aspect flexibil cu ajutorul texturii sale.  Aplică-l cu ajutorul unei pensule unghiulare şi creează un contur discret şi natural. Pentru un look mai accentuat, aplică mai mult produs, iar dacă-ţi doreşti rezistenţă de durată, foloseşte un spray de fixare.
 
Gel de fixare pentru sprâncere. Una dintre armele secrete ale unei femei, care trebuie să se regăsească în orice trusă de cosmetice, este gelul de fixare pentru sprâncene. Acesta susţine firele de păr şi oferă un look natural şi impecabil. Îl poţi aplica atât direct pe sprâncene, cât şi după aplicarea fardului.
 
Marker pentru sprâncene. Poţi opta pentru markerul de sprâncene atât pentru conturarea, cât şi definirea lor. Pigmentul nu este atât de intens ca cel al celorlalte produse, iar aspectul este mult mai natural.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: sprancene , produse , cosmetice