Cum să obţii faimoasele beach waves, perfecte pentru vacanţa de vară

  • 349 afişări
07 iunie 2018 Alexandra Necsoiu
Cum să obţii faimoasele beach waves, perfecte pentru vacanţa de vară

Vara este sezonul ideal să porţi bucle lejere, care te duc cu gândul la vacanţă. De ce? Buclele arată întotdeauna impecabil, rezistă timp de câteva zile şi arată chic. Şi uite aşa, tu te vei bucura de un efect maxim obţinut cu efort minim!

Atenţie la neatenţia de vară

            Soarele puternic, apa mării sau clorul din piscină pot afecta sănătatea firului de păr, aşa că trebuie să fii atentă la instrumentele de styling care folosesc aportul suplimentar de căldură. Ce poţi face pentru a-ţi menţine podoaba capilară sănătoasă?

"Părul se deteriorează atunci când foloseşti instrumente de styling la o temperatură ridicată. Căldura excesivă poate slăbi şi chiar arde firul, aşa că este foarte important să eviţi folosirea plăcii sau ondulatorului la temperaturi înalte. Instrumentele de styling tradiţionale pot ajunge la temperaturi foarte ridicate. Dacă sunt prea fierbinti, acestea afectează şi mătuiesc părul," explică Oana Motoi, Trainer Ghd România.

 

Nu renunţa la faimoasele beach weaves!

            Optează pentru cele mai bune instrumente de styling inteligente pentru a obţine rezultatele dorite, fără a afecta sănătatea firului de păr

"Secretul constă în unor stylere care utilizează temperatura optimă. Aceasta este menţinută constantă pe toată suprafaţa plăcilor stylerului şi pe toata durata procesului de coafare", atrage atenţia specialistul.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vara , vacanta , beach waves , bucle