Ela Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România. Ce apariţie sexy a avut

  • 222 afişări
01 martie 2018Ela Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România. Ce apariţie sexy a avut

Galerie foto

Ela Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România. Ce apariţie sexy a avutEla Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România. Ce apariţie sexy a avutEla Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România. Ce apariţie sexy a avutEla Crăciun este sosia lui Kim Kardashian în România. Ce apariţie sexy a avut

Ela Crăciun a oferit o apariţie inedită în cadrul unui  eveniment monden.


Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood şi o rochie în nuanţă roz pudrat ce i-a pus în evidenţă silueta tip clepsidră pentru care este admirată şi celebra Kim Kardashian.

Invitaţii evenimentului OK! Golden Night au fost impresionaţi de apariţia Elei Crăciun, iar fanii acesteia au votat-o pe pagina de facebook a publicaţiei ce a organizat petrecerea, devansând alte vedete din România, transformate la rândul lor de stilişti.

Astfel se face că Ela Crăciun a avut cea mai apreciată apariţie a serii şi a câştigat trofeul „Cea mai reuşită transformare într-o vedetă de Hollywood”, având cele mai multe voturi online din partea publicului.

„Le mulţumesc specialiştilor pentru această transformare. Îmi place foarte mult şi să nu vă minunaţi dacă o să mă vedeţi de mâine cu părul blond. Kim Kardashian este fascinantă. În ciuda controverselor sale,  admir pentru că a creat o adevărată industrie în jurul ei şi ştie să îşi valorifice fiecare atu al său. Bravo ei!”, a declarat Ela Crăciun în momentul în care i s-a înmânat trofeul.

Transformarea stilistă a fost realizată de echipa Jovsky Studio şi de make-up artiştii Mădălina Petcu şi Andreea Popeanu.

Nu este pentru prima dată când Ela Crăciun este comparată cu Kim Kardashian. Graţie formelor sale feminine generoase, prezentatoarea TV a fost catalogată de mulţi dintre fanii săi drept Kim Kardashian de România după apariţia unor fotografii pe social media în care Ela apare purtând vestimentaţii ce îi pun în evidenţă silueta de tip clepsidră.
 

Foto: Arhiva personala + OK! Magazine

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kim kardashian , ela craciun