Extensii de gene sau mascara?

  • 922 afişări
Extensii de gene sau mascara?

În jurul meu se vorbea tot mai des despre extensiile de gene. Eu continuam să rămân fidelă tuburilor mele preferate de mascara şi le spuneam tuturor, ori de câte ori aveam ocazia, că nu aş renunţa niciodată la ele. Până în ziua în care an cunoscut-o pe Raluca Popescu, lash stylist-ul care mi-a demonstrat cum poţi căpăta gene XXL, fără ca efectul să fie fals şi inestetic. În caz că vreţi să îmi urmaţi exemplul, aveţi mai jos detaliile experienţei mele. În caz contrar, v-am pregăitt topul celor mai bune mascara ale verii, cu formule inovatoare şi în nuanţe îndrăzneţe.
 
Revoluţia genelor
 
Mi-am dorit dintotdeauna gene mai lungi, mai dese şi mai curbate - efect pe care nu reuşeam să îl obţin decât dacă purtam gene false. Dar cum nu m-am mulţumit niciodată cu jumătăţi de măsură, am fost mereu în căutarea unei soluţii pe termen lung. Totuşi, deşi mă tenta să recurg la extensiile de gene, când le priveam pe cele care testaseră acest truc înaintea mea, îmi displăcea profund aspectul exagerat, deloc natural. Şi-n plus, exista riscul unei alergii serioase, ceea ce mă ţinea departe de astfel de experimente.
 
Aşezată în faţa oglinzii din studioul Ralucăi Popescu, make-up artist L’Oréal Paris, am aflat că nu doar sesiunile de machiaj sunt specialitatea casei, ci şi aplicarea extensiilor de gene. Ca trainer Xtreme Lashes (nume celebru în industria extensiilor de gene), Raluca nu are o tehnică diferită faţă de metoda clasică: începe cu demachierea ochilor şi a genelor, fixează o bandă specială cu gel hidrantant şi antirid sub ochi şi apoi aplică extensiile la un milimetru de pleoapă, doar pe genele mature.
 
Spre deosebire de alte brand-uri, inovaţia Xtreme Lashes constă în folosirea singurului adeziv antialergic de pe piaţă, care nu conţine latex, carbon activ şi dizolvant. Iar rezultatele depind într-o măsură covârşitoare şi de competenţa lash stylist-ului de a alege dimensiunea, numărul şi lungimea extensiilor în funcţie de forma ochilor tăi. Te asigur că Raluca ştie ce face! Trebuie doar să rezişti o oră cu ochii închişi, cât durează procedura, iar apoi, în următoarele două zile, să eviţi machiajul ochilor, tratamentele cosmetice sau sauna, astfel încât adezivul să se fixeze cât mai bine. Eu zic ca se merită efortul. Mai ales că te vei bucura de o privire extrem de intensă aproximativ o lună sau chiar o perioadă mai îndelungată, dacă nu ratezi şedinţele de întreţinere.
Raluca Popescu Make-up & Eyelash Studio - Str. Sf. Ilie, nr. 10, 0721995755; preţ: 450 lei.
 
Top 3 mascara
 
Mascara Inimitable nuanţele Purple Touch şi Orange Touch, Chanel
 
Mascara It Lash Dior Addict, Dior
 
 
Mascara Truly Waterproof, Clarins

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gene perfecte