Fiica lui Pink, machiată pentru prima oară. Cum s-a pregătit pentru concertul mamei sale

  • 195 afişări
16 martie 2018 Alexandra Necsoiu
Fiica lui Pink, machiată pentru prima oară. Cum s-a pregătit pentru concertul mamei sale

Galerie foto

Cum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeieCum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeieCum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeieCum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeie

Se pare că fiica lui Pink începe să-i semene tot mai mult mamei sale, aceasta adoptând recent un machiaj excentric chiar înainte de un eveniment.

Soţul artistei a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu Willow în care le arată fanilor că se pregăteşte pentru concertul mamei sale din St. Louis. Micuţa s-a machiat pentru prima oară, iar rezultatul a fost...ei bine, strident şi creativ.

Willow a pus foarte mult accentul pe iluminator, alegând să-şi evidenţieze nasul cu ajutorul unei cantităţi mari de glitter şi, pentru că a considerat că este necesar să-şi ascundă cearcănele, fiica lui Pink nu a ezitat să folosească şi concealerul pentru a-şi accentua ochii.

Fru-moa-să!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: willow , machiaj , pink