Gabrielle Union, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt pentru prima oară!

  • 104 afişări
26 iunie 2018
Gabrielle Union, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt pentru prima oară!

Galerie foto

Gabrielle Union, schimbare radicală de look. S-a tuns pentru prima oară scurt! (galerie foto)Gabrielle Union, schimbare radicală de look. S-a tuns pentru prima oară scurt! (galerie foto)Gabrielle Union, schimbare radicală de look. S-a tuns pentru prima oară scurt! (galerie foto)Gabrielle Union, schimbare radicală de look. S-a tuns pentru prima oară scurt! (galerie foto)
Gabrielle Union este cunoscută nu doar pentru talentul său actoricesc, ci şi pentru schimbările de look pe care le adoptă.
 
De data aceasta, actriţa a depăşit orice aşteptări, alegând una dintre cele mai căutate tunosori din acest an. Este vorba de tunsoarea bob, fiind prima oară când Gabrielle o adoptă din toţi aceşti ani. Deşi ne-a obişnuit cu părul său brunet şi creţ, de data aceasta, actriţa a simţit nevoia unei schimbări, iar această tunsoare se potriveşte perfect cu stilul ei.
 
”E pentru prima oară în viaţa mea când mă tund atât de scurt şi îmi place la nebunie!”, a scris actriţa în dreptul unei fotografii postate pe Instagram. ”Nu am perucă...îmi doream ceva nou şi diferit aşa că am făcut-o şi gata”, a continuat Gabrielle.
 
Foto: hepta, instagram
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gabrielle union , par scurt , bob , tunsoare