Hairstylist-ul Adrian Perjovschi ne spune ce coafuri se poartă de Revelion

  • 683 afişări
Hairstylist-ul Adrian Perjovschi ne spune ce coafuri se poartă de Revelion

18 decembrie 2017

Galerie foto

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi ne spune ce coafuri se poartă de RevelionHairstylist-ul Adrian Perjovschi ne spune ce coafuri se poartă de RevelionHairstylist-ul Adrian Perjovschi ne spune ce coafuri se poartă de RevelionHairstylist-ul Adrian Perjovschi ne spune ce coafuri se poartă de Revelion

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi dezvăluie care sunt tendinţele în materie de coafuri pentru Sărbători, cum să ne îngrijim părul în sezonul rece şi cum să strălucim la petrecerile cele mai importante din an.

Pentru reuniunile de Craciun, Adrian Perjovschi recomanda coafurile lejere, naturale: “Zilele de Craciun le petrecem in familie, astfel ca tinuta nu este foarte incarcata, din contra este comoda, iar felul in care vom aranja parul va trebui sa fie tot natural.”

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi face recomandari pentru coafurile pentru noaptea de Anul Nou in functie de locatiile in care va avea loc petrecerea:

“In locurile sofisticate unde tinuta trebuie sa fie mai speciala se aleg coafuri cu influente retro, stralucitoare, elegante. Aducem un plus de stralucire si aplicam glitter, accesorii din cristale, textura de catifea - toate acestea pot fi aplicate pe coafuri clasice, dar cu influentro retro. Daca petrecem Revelionul la restaurant, putem opta pentru par desprins combinat cu cateva impletituri si recomand sa  evitam parul prins, de gala. Daca alegem sa pasim in anul 2018 intr-un club sau pub putem alege un look glam, dar mai dezordonat, bineinteles ca si acestea pot fi accesorizate. Daca facem revelionul in piata, recomandata e o caciula de lana”, adauga amuzat Adrian Perjovschi.

In ceea ce priveste ingrijirea parului in sezonul rece, Adrian Perjovschi sfatuieste: “Este foarte bine ca inainte de Craciun sa se improspateze culoarea parului, tunsoarea, sa se aleaga tratamente de hidratare de care parul are atat de multa nevoie in zilele friguroase de iarna. Un par sanatos se aseaza mai frumos!”

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafura , craciun