Hairstylistul Cristi Pascu: Ce coafuri şi culori sunt în vogă de sărbători

  • 623 afişări
Hairstylistul Cristi Pascu: Ce coafuri şi culori sunt în vogă de sărbători

06 decembrie 2017

Galerie foto

Hairstylistul Cristi Pascu: Ce coafuri şi culori sunt în vogă de sărbătoriHairstylistul Cristi Pascu: Ce coafuri şi culori sunt în vogă de sărbătoriHairstylistul Cristi Pascu: Ce coafuri şi culori sunt în vogă de sărbătoriHairstylistul Cristi Pascu: Ce coafuri şi culori sunt în vogă de sărbători

Cristi Pascu, unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylişti din România, dezvăluie principalele tendinţe în hairstyle pentru luna decembrie. Conform specialistului, se poartă culorile vii, accesoriile, tunsorile scurte si rebele.

Accent pe culoare

“Faţă de anul trecut, în luna decembrie a acestui an accentul cade pe culoare. Se cer transformări radicale şi spectaculoase în prag de Sărbatori – părul vopsit în diverse nuanţe de gri, dar şi fuchsia, albastru şi turcoaz. Decembrie va fi o lună veselă şi uşor stridentă”, spune Cristi Pascu.

Tunsori scurte şi avangardiste

“În ceea ce priveşte tunsoarea, piaţa a trecut de la o extremă la alta. Dacă anul trecut era la mare căutare părul lung, care dădea astfel posibilitatea unor coafuri elaborate şi spectaculoase, în acest an sunt în trend tunsorile scurte, rebele şi avangardiste. Sunt mai uşor de aranjat şi mult mai versatile”, continuă Cristi Pascu.

Glitter şi accesorii metalice

“În materie de coafură, tendinţa de glam se menţine. Sunt în trend coafurile cu mult volum, cutele inspirate din filmele anilor ’40, wet-look-ul dar şi glitter-ul aplicat pe păr şi tot felul de accesorii metalice precum coroniţe, agrafe cu pietre semipreţioase sau diademe”, menţionează hairstylistul.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentaţi hairstylişti de la noi, iniţiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” şi al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă şi lansează noi talente în industria frumuseţii.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: coafuri , sarbatoare , cristi pascu