Idei de cadouri care aprind dragostea de Sf.Valentin

  • 270 afişări
Idei de cadouri care aprind dragostea de Sf.Valentin

12 februarie 2016

Cât de curând, îndrăgostiţii din toate colţurile lumii îşi vor face mici daruri şi vor celebra Ziua Sfântului Valentin. Iată câteva idei de cadouri pentru această zi, care v-ar putea determina să vă iubiţi mai mult.

Cuvinte care merg la inimă

Vorbele dulci cu substrat adânc merg uşor la sufletul celui drag. Dacă nu ai nicio inspiraţie în privinţa declaraţiilor de dragoste pe care i le poţi face, i-ai putea oferi acest cadou. Este vorba de cartea ’’365 de citate cu şi despre iubire’’ pe care o găseşti pe Libris.ro la preţ redus. De la 47.9 lei la 37.36 lei.

Sărut fresh

Ştiaţi că există o pastă de dinţi special creată pentru îndrăgostiţi? Este vorba de SPLAT LOVE, o pastă de dinţi fină, roşie, cu o aromă bogată de zmeură şi extract de seminţe de Perilla, o plantă folosită în bucătăria tradiţională japoneză, care exercită un efect antiinflamator şi previne apariţia şi dezvoltarea bacteriilor carigene.Datorită ingredientului cheie pe baza de extract de lemn dulce, care este un antiseptic patentat, pasta de dinţi LOVE oferă o protecţie eficientă împotriva virusului Herpes. Preţ ei este de 24.99 lei.

Preludiu şi răsfăţ senzual

O lenjerie intimă senzuală şi sofisticată din mătase şi dantelă purtată de ea poate să fie un cadou pentru amândoi. Iată piese de lenjerie găsim în noua colecţie de la M&S la preţul de 139 - sutienul şi 69 - slipul. 

Un obiect de decor valoros şi romantic

''Să nu mă uiţi'' este mesajul pe care îl transmite un astfel de cadou, pentru că acest obiect îi va aminti mereu de persoana de la care l-a primit. Şi poate să fie chiar un imbold să vă mutaţi împreună şi să vă construiţi cuibuşorul de nebunii. Îl găsiţi la Galeria AraArt la preţul de 300 de euro.

 

Weekend romantic şi fertil la Sovata

Pentru cuplurile care îşi doresc copii şi nu reuşesc în această direcţie, există o soluţie care nu implică fertilizarea în vitro. Dacă nu ştiaţi apa din Lacul Ursu de la Sovata este una miraculoasă, care poate rezolva problemele ginecologice prin tratamente cu apă sărată şi nămol extrase din lac. Rata de succes în obţinerea sarcinilor la baza de tratament Danubius-Sovata este de 18,5%, pe un lot de cca 700 paciente, examinate în perioada 2013-2014.

Pacientele au beneficiat numai de tratament natural cu apă sărată şi nămol extrase din Lacul Ursu, fără alte tratamente gen hormoni sintetici de stimulare sau alte intervenţii, dupa investigarea detaliată a cauzelor personale de infertilitate. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!