Tinereţe fără bătrâneţe cu vinoterapie

  • 1288 afişări
Tinereţe fără bătrâneţe cu vinoterapie

Foto: Shutterstock

19 octombrie 2015 Cătălina Matei

Licoarea bahică s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi mai mult decât un răsfăţ pentru papilele gustative. Folosit întens în preparea produselor csmetice, mai nou, vinul s-a transformat şi în materie primă pentru centrele de înfrumuseţare şi spa. Căci, cosumată în cantităţi moderate şi aplicată prin metode corespunzătoare, băutura biblică face minuni!

Câte soiuri de vin, atâtea întrebuinţări, spun experţii americani în domeniu. Potrivit csid.ro, cremele şi gelurile care conţin extract de struguri, frunze de vită de vie sau chiar vin în stare pură sunt ideale pentru a menţine organismul în formă.

Foto: Shutterstock

Bogată în antioxidanţi, licoarea apreciată încă din antichitate conţine substanţe numai bune să ne redea vigoarea. Terapeuţii spun că vinoterapia cu struguri roşii păstrează tinereţea pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire. Acest tratament se poate face atât într-un centru spa cât şi acasă, şi asta pentru că esenţiale sunt ingredientele.

Şi în România a apărut primul wine spa, un centru de înfrumuseţare şi relaxare unde totul se învârte în jurul vinului.

Găzduit de hotelul Ramada Oradea, Riserva Wine Spa este destinaţia ideală pentru cei care vor să uite pentru câteva momente de cotidian şi să se evadeze într-o lume a ritualurilor de colecţie.

Aici, atât terapiile, cât şi decorul sunt inevitabil legate de minunata lume a vinului. Camerele de relaxare şi terapie poarta denumiri specifice - Decantarium, Aroma, Body, Balance, Premier Cru. Este şi cazul ritualurilor. Voyage Merlot, Chainti, Pinotage, voyage Divinium, Grand Riserva Face & Body Ceremony sunt câteva din terapiile semnătură ale spa-ului cu rol de relaxare, detoxifiere şi hrănire a pielii.

Spa-ul este dotat şi cu sauna finlandeză, sauna cu infraroşii şi o cameră de relaxare cu sare de Himalya şi de Praid iar punctul final al călătoriei - terasa Riserva - deschide o panoramă superbă asupra centrului istoric al oraşului, pe care vă recomandăm să o savuraţi alături de un pahar cu vin, direct din jacuzzi. Mai multe detalii găsiţi pe www.riserva.ro.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: vinoterapie , vin , spa