Iulia Albu: “Fă-o acasă, desculţă, despletită şi purtând doar un ruj roşu”

  • 210 afişări
13 iulie 2018

Iulia Albu: “Fă-o acasă, desculţă, despletită şi purtând doar un ruj roşu”

Galerie foto

Iulia Albu: “Fă-o acasă, desculţă, despletită şi purtând doar un ruj roşu” Iulia Albu: “Fă-o acasă, desculţă, despletită şi purtând doar un ruj roşu” Iulia Albu: “Fă-o acasă, desculţă, despletită şi purtând doar un ruj roşu” Iulia Albu: “Fă-o acasă, desculţă, despletită şi purtând doar un ruj roşu”

Iulia Albu le-a recomandat femeilor cea mai bună metodă de a găsi ceea ce li se potriveşte perfect.
 


Foto: Facebook
“Da, da… stiu! Sunteti obisnuiti cu tot felul de recomandari si sfaturi atunci cand vine vorba despre parfumuri, pantofi si panselute, doar ca noi astazi vom vorbi despre… rebeliune! De ce ar trebui sa va alegeti vreodata parfumul in functie de tendinte sau mai rau… recomandari?!
De ce nu ati alege un parfum, in functie de starea voastra de spirit, de cat de albastru este cerul sau de cat de mult va doriti sa fiti, sau nu, altcineva intr-o anumita zi? Si de ce ati alege aceleasi vesnice variante pe care le gasiti omniprezente in mall-uri sau magazinase? Singurul loc din care ar trebui sa va propuneti vreodata sa cumparati un parfum este o parfumerie adevarata. Nu, nu, nu va voi spune de unde! Asta voi trebuie sa descoperiti. Pentru ca, in fond, ”calatoria” face toti banii.

As putea sa vorbesc despre siaj, note, baze si acorduri. Va voi vorbi in schimb despre a uita tot ce stiati despre reguli si despre un voiaj frivol, carnal si mai ales onest, prin toate placerile voastre vinovate. Va recomand sa nu intreprindeti aceasta calatorie singuri, ci alaturi de o persoana… draga sau speciala.Pentru ca nu intotdeauna acea persoana draga este usor de intalnit. In schimb, oameni speciali ne inconjoara la tot pasul. Fa-o acasa, desculta, despletita si purtand doar un ruj roşu. Fa-o la birou, intr-un colt, in timp ce savurezi cu pofta… prajitura ta preferata. Fa-o oriunde si oricand, dar mai ales, fa-o pentru tine si fa-o fara regrete! Est-ce que vous êtes libre?”, e o parte din ce a scris vedeta pe site-ul ei, iuliaalbu.com.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , alegerea parfumului