Kate Moss, plină de celulită pe covorul roşu. Nu-şi mai ascunde imperfecţiunile

  • 4631 afişări
08 iunie 2018
Kate Moss, plină de celulită pe covorul roşu. Nu-şi mai ascunde imperfecţiunile

Galerie foto

Kate Moss, plină de celulită pe covorul roşu. Nu-şi mai ascunde imperfecţiunile (galerie foto)Kate Moss, plină de celulită pe covorul roşu. Nu-şi mai ascunde imperfecţiunile (galerie foto)Kate Moss, plină de celulită pe covorul roşu. Nu-şi mai ascunde imperfecţiunile (galerie foto)Kate Moss, plină de celulită pe covorul roşu. Nu-şi mai ascunde imperfecţiunile (galerie foto)

Peste 95% dintre femei sunt afectate de prezenţa celulitei, inclusiv supermodelele. Poate că pe covorul roşu au parte de apariţii fără cusur însă în spatele ţinutelor de designer stau ascunse micile imperfecţiuni.

Kate Moss a fost prezentă la prezentarea de modă Yves Saint Laurent din New York. Modelul în vârstă de 44 de ani a arătat spectaculos într-o salopetă bleumarin, extrem de scurtă, nepăsându-i de aspectul de coajă de portocală de pe picioare.

Trebuie să recunoaştem că este un exemplu pentru noi având în vedere că are un nume în industria modei şi, în acest sens, şi-a acceptat corpul aşa cum este el, cu imperfecţiuni.

Nu doar Kate Moss a apărut în public expunându-şi celulita, ci şi alte modele Victoria’s Secret sau celebrităţi precum Elsa Hosk, Katy Perry şi Hillary Duff.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate moss , celulita , covorul rosu